Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem meg mérgezi a kapcsolatunkat hogy nem vesz el! Mit tennének a helyemben?
kérdező: https://www.youtube.com/watch?v=XBxXXdxesJc
Nagyon hasznos! Nézd végig!
Szerintem az, hogy vokalizálod az igényeid, az nem feltétlenül vesz el a dolog varázsából, attól még nem azért kérne meg feltétlenül, mert te akarod. Ha nem is beszéltetek még erről, nem is tudja, hogy ez neked ilyen fontos, akkor mégis mit vársz tőle? Ő lehet, hogy nem tartja fontosnak a házasságot, de ha tudná, hogy neked az, megtenné a szükséges lépéseket.
Ha már házasságot szeretnél, gyerekeket meg ti vagytok az álompár, akkor erről igenis tudni kéne beszélni, az élet nem úgy működik, hogy hoppá, egyszer csak megkér anélkül, hogy tudna róla, mennyire fontos ez neked. Az meg biztos nem segít a helyzeten, hogy az utóbbi időben házisárkány vagy, és ő még csak azt se tudja, hogy miért.
Kommunikáció az alapja minden jól működő kapcsolatnak, legyen az házasság vagy bármi.
Mindket ferjem fel evvel a megismerkedesunk utan vett el felesegul.
Elotte evekig szorakoztak masik lannyal. Rajuk untak, kis legenyelet, aztan jottem en.
Megbeszéltem vele nyíltan, a férjem sem volt a lányokérős típus, de házasságot akart. 2 év és 10 hónap után már házasok is voltunk. Igaz eljegyzés nem volt, pláne nem ez a giccsparádé modoros és röhejes karácsonyi bohockodas, de a házasság fontos volt.
Ne haragudj, de ez a hiszti és vergődés gyerekes, ráadásul ahogy más is mondta, a legjobb éveidet vesztegeted, mert valami varázsra vársz meg gyerekeskedsz. Egyidősek vagyunk, házas, közös házzal, gyerekkel a hasamban, mert kinyitottam a szám. Javaslom az ilyen szituk megoldására a módszert.
3 év után álompár... :D
Kommunikálni se tudtok, fogalmatok nincsen egymásról, hol lennétek álompár? Az álompár ott kezdődik, hogy együtt vagyunk 10 éve és ezen kívül semmi nem számít mert mindennél jobban ismerjük egymást és körülményektől függetlenül, papírtól függetlenül egymás mellett állunk. Ti nem álompár vagytok, ti vergődtök egy szaros 3 éve se tartó járogatásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!