Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem meg mérgezi a kapcsolatunkat hogy nem vesz el!
Mit tennének a helyemben?
Kommunikalni se tudtok, hova hazasodnatok? Az irasodbol nekem az tunik fel, hogy neked alapjaiban veve van gondod a sajat kommunikacioddal, mert nem erzed a kulonbseget kozlesi modok kozott. Aközött, hogy leülsz es elmondod a parodnak, hogy 'Dragam, en az eletemet, a csaladalapitast hazassagban kepzelem el annak rendje es modja szerint' es akozott, hogy 'Most mar el kene venned, eljegyzest akarok!' oriasi kulonbseg van. A hazassagok nem csak ugy megtortennek am.. Hanem ket felnott leül megbeszelni, hogy ki, mit szeretne es mikor a kapcsolat egy szakaszaban (nem, ez nem konyorges, a felnottek igy csinaljak. Ettol meg lehet teljesen meglepeteses, szuper romantikus eljegyzes). Aztan amikor latod, hogy a masik nem tartja magat ahhoz, akkor nem varakozni, sertodni, hisztizni kell, hanem tovabblepni.
2019. dec. 27. 19:02
"Igen is rosszul esik hogy miért nem érdemlik annyit mint más nő ??"
Nagyon buta vagy, már ne is haragudj. Az a fajta buta nő, akinek mindegy ki veszi el, csak elvegye valaki, hogy telesz@rhassa a facebookot az esküvői képekkel.
Esküvő után meg jöhet a pocaklakóprojekt, majd a napi 34748 poszt arról, hogy a gyerek mit eszik, mit iszik, hogy alszik, hogy ül a bilin, stb, stb, stb.
Láttunk már ilyet, ismerjük a fajtádat. Esküvő kell mielőbb, mert a Rozit is elvették már. Utána meg gyerek kell, mert Marinak már kettő is van....
2019. dec. 27. 19:08
33/60 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. Az előző párom 5 hónap után kérte meg a kezem egy nyaralás során. De nemet mondtam mert nem voltam szerelmes ... éppen ezért furcsa dolog a sorstól hogy akibe pedig fülig az vagyok, az 3 év alatt nem lép...0
De hát még 3 éve se vagytok együtt, mi a fene bajod van? Engem például 3,5 év után kért meg a férjem, fuhh, mekkora mázli, hogy nem vágtam be a durcát 3 évnél. Mondjuk nálunk a kapcsolat legelején is szóba került, hogy mindketten szeretnénk majd esküvőt meg gyerekeket. És már a lánykérés előtt is beszélgettünk néha arról, hogy ki milyen esküvőt képzel el. Szerintem én volt, hogy konkrétan megkérdeztem, hogy "majd mi is össze fogunk házasodni?" Ti nem szoktatok a közös jövőről beszélgetni?
2019. dec. 27. 19:14
Akkor meg is van a megfejtés. Aki nem akar elvenni, az nem is fog megkérni.
Vagy neked eleg egy kierőszakolt, kényszer-lánykérés is? Mert ebből már csak max ennyi lehet...
2019. dec. 27. 19:15
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD jézus isten
mi 10 éve vagyunk együtt, normálisan megbeszéltünk mindent. ti vagytok az "álompár" és nem vagytok képesen kommunikálni? biztosan nagyon jól megy köztetek minden.
2019. dec. 27. 19:32
szánalmas vagy egyébként. remélem nem vesz el, egy ilyen degenerált idiótát.
2019. dec. 27. 19:37
Egyébként az megvan, Kérdező, hogy nem az mérgezi meg a kapcsolatotokat, hogy sz@ros 3 év után nem vesz el az álompasid, hanem az, hogy idióta vagy?!
Ilyen erőszakos nőt ki akarna elvenni? Még az álompasi se.
2019. dec. 27. 19:40
39/60 A kérdező kommentje:
De neki nem mondom hogy vegyen el, magamba folytom.. miért lennék szánalmas mert vágyom vele egy esküvőre ?
Mert nem mondod el neki. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció, ami nálatok nincs meg. Először ezen változtass és aztán mondj igent
2019. dec. 27. 19:46
Kapcsolódó kérdések: