Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan lehet a tudtára hozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a tudtára hozni, hogy meggondoltam és mostmár szeretnék a felesége lenni, anélkül, hogy úgy érezzem, hogy most akkor emiatt kér meg újra?

Figyelt kérdés
Elmondani nyilván már elmondtam,de évek teltek el a nemleges válaszom óta,kihevertük de mégsem történik semmi. Sok-sok éve élünk együtt szerelemben, fel is szokott jönni, hogy majd ilyen vagy olyan legyen az esküvő,meg úgy beszélünk róla, hogy evidens, hogy lesz,de NEM TÖRTÉNIK SEMMI és ez már frusztráló ennyi év után,de ugye konkrétan felhozni meg nem akarom,mert bár tudom, hogy régebb óta el szeretne venni,de mégsem szeretném, hogyha ez minimálisan is azért következne be,mert felhoztam. Pedig valahogy finoman fel kéne... Ötletek?

2019. dec. 23. 14:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy már ilyen birka.

Térdelj le és kérd meg te.

Ez nem ugy működik , hogy nemet mondasz, aztán addig lesel, míg meg nem kér újra. Ha meggondoltad, lépj, ne célozgass meg várj meg ilyen gyerekes dolgok.

2019. dec. 23. 15:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Most azért kell így megkövezni,mert nem voltam házasság párti?"

Nem. Azért, mert elutasítottad, utána csak célozgattál, nem beszéltél egyértelműen, az újabb próbálkozását is ignoráltad, aztán még te vagy türelmetlen, hogy miért nem próbálkozik újra meg újra...

2019. dec. 23. 15:50
 13/19 A kérdező kommentje:

Hidd már el, hogy nem célozgattam azon a Szentestén mindent teljesen egyértelműen elmondtam. Mindketten megkönnyeztük.

Ezt sem érzem ignorálásnak,mert nem volt ez egy komoly próbálkozás, hisz akkor az időpont kérésen is kapott volna. Én csak közöltem, hogy mi ennek a menete,de nem indult el ezen az úton.

Na most ha ezt a férfikérést komolyan gondoljátok, akkor meg kell jegyezzem, hogy ezt biztosan Ő sem szeretné.

Plusz az egész kérdésem arról szól, hogy nem szeretném,ha azért venne el,mert mondom,hanem mert szeretne és ez nyilván így is van, csak akkor meg nem értem, hogy miért nem történik meg. Legalább kapnék egy eljegyzési gyűrűt (akármilyet), vagy csupán a kérdést újra, vagy tényleg kapott volna az időpont ügyre vagy bármi tett követné az akaratát, akkor már mernék lépni,szervezkedni. De így, hogy csak fantáziálunk róla hébe-hóba nem látom mikor és hogyan következne ez be.

2019. dec. 23. 16:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha már beszeltek róla, célozgattok, de nem torténik semmi, marpedig te nem akarsz ezt meg azt, meg így tűnjön, mrg ugy tűnjön, meg azert mert szólsz, meg mittudomén, akkor marad a várakozás.

Vagy te mondod meg meki, hogy kész vagy és akarod. Kb ennyi a lehetőséged.

2019. dec. 23. 17:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyenesen mondd meg neki, hogy szeretnél házasságot a jövő évben, mit szól hozzá. Utalgatással, meg könnyekkel nem sokra mész! Döntse el, hogy igen vagy nem.
2019. dec. 23. 19:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Nemet mondtál, meg oltogatod is : "Én is talán jobban szurkálódom,pl.eleve úgy szokott bemutatni," - értem, hogy 10 éve nagy nehezen (de miért?) őszinte is voltál.

Lelombozó lehet.

De ne aggódj, nekem, meg már két nő is igent mondott, egyikből se lett semmi :)

2019. dec. 23. 23:22
 17/19 A kérdező kommentje:

Oké, nem aggódom.:) 14-nek igaza van egyébként. Tényleg mivel ilyen kacifántos vagyok, csak az marad hogy várok. Tegnap este is feljött a téma. Építkezünk és ha minden jól megy tavasszal költözünk be az új otthonunkba. Úgyhogy emiatt is rengeteget tervezgetünk.:) Aztán kérdeztem mi még a terve ezen kívül. Ő mondta többek közt azt is, hogy feleségül venni. Én meg mostmár megkérdeztem, hogy mikor. Azt mondta jövőre. "Szeretné megadni a módját." (Ő nagyobb esküvőt szeretne. Én meg a kéttanús felé tendálok.) Aztán ez a beszélgetés annyiban maradt,mert társaságban voltunk és épp csak az ölébe ültem kicsit, mikor kettesben maradtunk. Na majd kíváncsi leszek 2020-ra! Különben is alig várjuk!:)

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

2019. dec. 24. 08:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#17, akkor ez eldőlt!

Grat!

De most meg nehogy a létszámon bújjon a dolog!

🤩

2019. dec. 24. 12:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Vannak fejlemények azóta?
2020. jan. 15. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!