Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Német mondtam neki de meggondoltam magam mit kéne tennem?
24 éves vagyok ő 30.
Mindenki azt mondta öreg hozzam és ez jutott eszembe mikor meg kért hogy mi nem lehetünk együtt. De amúgy imádom őt 4 éve vagyunk együtt.
Mit mondjak most neki?
Mekkora hülye picha vagy...
Majd ha a gyerek jön, azt is egyik percben akarni fogod, a másikban nem?!
Fel kellene nőnöd, mert papíron lehet, hogy 24 vagy, de agyilag a 14-et sem súrolod.
Nem csodálom:D
Hogy lenne öreg hozzád, na meg ez 4 év után esett le, mikor megkérte a kezed?:D
Amúgy menj oda hozzá ,aztán mond neki: Béla 4 éve szeretlek, annyira megleptél, hogy csak a nemet tudtam kinyögni.-Viszont csak akkor mond ezt ha így is érzel.Ha még mindig vénnek gondolod akkor enged szabadjára, talál valakit aki korba hozzá illő:D
Minek vagy vele már négy éve, ha túl öregnek érzed magadhoz? Mond el neki amit ide kiírtál, és kérj tőle bocsánatot. Plusz próbálj meg megváltozni, az ismeretségi köröd fogja megmodani azt is, hogy 1-2-3 gyereket vállaljatok, mi az elég mi a sok, egyáltalán azt hogy legyen tőle gyereked? Ki éli az életedet, te a sajátodat, vagy mások a tiédet? Inkább ezen kéne elgondolkozni
Tényleg bolond voltál
6 év így nem sok. Ha Te 14 lennél, ő 20, nagy az már parább... De a 24-30 miért baj?
És ha neked nem baj, akkor miért adsz más szavára?
Jól tetted, hogy nemet mondtál! Nem állsz erre készen még, nem nőttél fel sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!