Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek van remény arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van remény arra, hogy valaha feleség és anya leszek?

Figyelt kérdés
Nemsokára 27 éves leszek. Volt több pár éves kapcsolatom, de sose fejlődtek tovább, mindig szakítás lett a vége. Most már másfél éve tart a dolog a barátommal...eddig azt mondta házasságpárti és el akar jegyezni, de kiderült, hogy mégsem egészen így van. Még ezt el is fogadnám, ő viszont a gyerekre sem áll még készen és nagyon úgy tűnik, hogy jó ideig így lesz. Csalódott vagyok, mert azt hittem, vele tényleg komolyan tervezhetek. Szerintetek ha most szétmegyünk, kelleni fog egy komoly férfinek egy 27 eves nő? Úgy érzem, elcsesztem az időmet a sok komolytalan emberre...de mindenki azt mondta az elején, hogy komolyan gondolja. Nyilván, hiszen tudták, hogyha megmondják pár évre tudnak elképzelni maguk mellett, eleve nem leszek a barátnőjük. Most viszont azt érzem, mindennek vége, lejárt az időm. Hiszen ha most évekig nem találok komoly férfit, akkor tíz év múlva szülök? Nem szeretném, ha a gyerekem még csak 30 éves lenne én meg a föld alatt lennék már...nyilván ez így túlzás, de gondolom értitek, mi a lényege. Nem szeretnék idősen szülni, de rettegek, hogy én már sosem találom meg az igaz boldogságot. Nagyon szeretnék egy férfit, aki legalább megpróbálná őszintén, hogy életem végéig a társam legyen, vagy legalább évtizedekig. Nagyon fáj, hogy mindenki eddig komolytalanul állt hozzám, pedig gondoskodtam róluk, hűséges voltam, komolyan vettem őket. Szerintetek valaha megtapasztalhatom az anyai örömöket? És leszek feleség és lesz saját családom? Úgy szeretném.
2019. nov. 25. 10:17
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
33%

"Neked mi bajod van? Párom 43 éves, most jön az első baba. Fittebb mint a mai húszonévesek!"

Na erre azért ne vegyél mérget. Most még lehet, hogy úgy van, ahogy írod. Majd hirtelen fog összerogyni, egyik évről a másikra. Nagyon nem mindegy, pár órákat aludni, éjszaka felkelni a gyerekhez mondjuk 28 évesen vagy 43 évesen. Szerintem majd 4 év múlva térjünk vissza erre a beszélgetésre.

2019. nov. 25. 13:55
 22/41 anonim ***** válasza:
24%
16-os, Ámen! Minden szavaddal egyetértek! (2-es)
2019. nov. 25. 14:26
 23/41 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagy még lemaradva semmiről.

Viszont a te esetedben leírás alapján félő, hogy olyan hibába esel bele, hogy találsz valakit, aki elvesz 1 éven belül, majd jön a gyerek is 1 éven belül, ahogy te most ezt elképzeled. Arra viszont nem gondolsz, hogy egy gyerek nagyon próbára teszi a kapcsolatot, és a te pár éves, fellángolásból lett házasságod hamar romokban lesz és maradsz újra egyedülálló, nyakadon egy gyerekkel. Nyilván ismerek én is olyat, akik hamar házasodtak és 20 éve együtt vannak, de nem ez a törvényszerű. Egy kapcsolatnak érnie kell. Meg kell tanulnotok egymást.

És hidd el: a gyerek, meg hogy "anya leszel" nem rózsaszín köd, nagyon nem. Hanem kőkemény meló. Lelkileg is, kapcsolati szinten is.

"Szerintetek ha most szétmegyünk, kelleni fog egy komoly férfinek egy 27 eves nő?"

Én 27 évesen jöttem össze az akkor 35 éves párommal.

2019. nov. 25. 16:05
 24/41 anonim ***** válasza:
80%

Kitolódni látszik a gyerekvállalás, de ez nem újkeletű dolog, bár 70 évvel ezelőtt más okai voltak (háborús évek) de sok nő 35 felett meg 40 felett szült, többnyire otthon. Anyum, és apum is késői gyerek, meg még utánuk is születtek tesók.

Mi ebben a meglepő?

Tesóm 42 volt és első babája lett, és szinte azonnal összejött nekik. Nem mondom hogy nem lehetne korábban, de ha így alakul, akkor így alakul.

Furcsának tűnik, de ha mindenki odaér ehhez az életkorhoz, majd nem így fogja látni a dolgokat. 27 évesen még én is máshogy láttam.

2019. nov. 25. 16:06
 25/41 anonim ***** válasza:
16%
Oké h akartok gyereket 40 fölött,de szetbssza a hormonotokat es gyorsan öregasszony kinezetetek lesz,meg 40 fölött hogy lesz energiatok egy gyerekre? Huszonevesek is ki vannak tőle keszulve. Mindegy hány eves a gyerek1,rohadt szenvedes a velük valo hajsza!
2019. nov. 25. 17:30
 26/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkié építő jellegű volt, valamilyen formában és igazán hálás vagyok, hogy kicsit megnyugtattatok. Már csak egy kérdés merült fel bennem: létezik olyan is, hogy több éves kapcsolat után házasodnak és egy pár év múlva mégis válnak, pedig ott már jócskán ismerték egymást. Ha megfordítjuk a kérdést és így nézzük, akkor végül is bármikor bekövetkezhet a válás, vagy bármikor ottmaradhat az ember egy vagy két gyerekkel. Lényegében tehát nincs garancia. A kérdés tehát, hogy szerintetek mégis nagyobb az esély, hogy együtt maradtok, ha már több éve ismeritek egymást? Látom, sokan ezen az oldalon vagytok, de ha jól értem, akkor ez sem feltétlenül biztosabb, mint ha egy két év múlva házasodtok és jön a baba, nem? (A kérdésem nem azért van, hogy vita legyen, csak őszintén érdekel)
2019. nov. 25. 21:19
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, bármi benne van a pakliban. Az is, hogy valakit elvesznek fél év ismeretség után, aztán a sírig együtt maradnak, az is, hogy valaki 10 év után házasodik, de 1 év múlva válás van. Az is, hogy összejön elsőre a baba, az is, hogy évekig nem. Sajnos nem mi írjuk a forgatókönyvet, marhára bele tudnak szólni tényezők, amikre egyszerűen nem lehet felkészülni. Ezért se éri meg ezen pörögni.

Amit tudsz tenni, hogy úgy éled az életed, hogy azt érezs, most jó helyen vagy.

2019. nov. 25. 21:36
 28/41 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2019. nov. 25. 21:52
 29/41 anonim ***** válasza:
19%

Kicsit gondolkodj már el azon amit írsz. Te most ezek szerint benne vagy egy kapcsolatban, de közben végig azon sírsz, hogy mikor jön el az a férfi, aki 1 éven belül elvesz, aztán újabb 1 év múlva megcsinálja neked a gyereket. Ki vagy akadva, hogy milyen szar, meg hol találsz ilyen embert stb. miközben van palid. Ezzel nem gyengén átvered őt, ha nincs ló jó a szamár alapon vele vagy, közben meg olyanokról álmodozol, akik végre felcsinálnának.

Egyébként abban igazad van, hogy elég gáz hogy húzza az idődet meg nem kapsz tőle konkrét választ, de ilyenkor mondjuk szakítani kellene és keresni olyat, akivel egyeznek a terveitek a jövőt illetően. Persze ha ilyen kapcsolatfüggő vagy, úgyse fogsz.

Amúgy mit veszítene vele a világ, ha pont neked nem lenne gyereked? Nem hiszem, hogy olyan jó génekkel rendelkezel, hogy ezt feltétlenül tovább kéne örökíteni.

2019. nov. 25. 22:41
 30/41 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó, remélem az ilyem őstulkok, mint te se szaporodnak tovább!
2019. nov. 25. 22:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!