Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Akiket nem akarnak eljegyezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket nem akarnak eljegyezni, nekik milyen érzés, hogy Meghan Markle 2 év járás után feleség lett?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból :) Heti szinten minimum 1 kérdés érkezik olyan nőktől, akik a legszebb éveiket dobják ki egy sehova nem tartó kapcsolat miatt, és boldogtalanok, mert házasságot szeretnének, de csak hazugságokat meg kifogásokat kapnak.

A kérdésben szereplők példájából is láthatjátok, hogy akik esküvőt akarnak, nem csak élettársi kapcsolatot, azok nem járogatnak a másikkal hosszú éveken keresztül, mert ha egy férfi nősülni akar, akkor az meg is nősül.

(A felháborodások előtt, nekem nincs semmi bajom azokkal, akik élettársi kapcsolatban élnek, ha mindkét félnek így jó és boldogok egymással. A kérdés azokra vonatkozik, ahol a nő eljegyzést/esküvőt is szeretne, és boldogtalan "csak" élettársként)

2018. máj. 19. 17:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 év együttjárás nem lenne elég, hogy igent mondjak:)

Ellenpéldának ott a gyerekkori barátnőm: 15 éves kota óta együtt van a pasijával- most leszünk 30 évesek, szóval, ez az eddigi életének a fele. Az egyetem óta együtt laknak.

A srác, olyan 20 éves kora óta folyamatosan hitegeti:

- Majd, ha befejezik a sulit - pipa

- Majd, ha biztos munkájuk lesz- pipa

-Majd, ha kicsit többet keresnek- pipa

- Majd, ha összegyűlik egy nagyobb lakásra a pénz...

A barátnőm már gyereket szeretne ( olyan 5-6 éve) de a srác nyilván csak az esküvő után akar.

Ősszel, 15 év után végre megkérte a kezét, de esküvő csak akkor "lehet", ha nagyobb lakás már megvan ( most egy tök vállalható 50nmesben laknak).

Első mondatomban írtam, hog y2 év kevés lenne nekem, de a barátnőmet látva megszakad a szívem, hogy ezt tűri. :(

2018. máj. 19. 17:57
 2/17 anonim ***** válasza:
38%

nem volt az 2 év, 2016-ban ismerkedtek meg, és 2017. novemberében már bejelentették, h. jegyesek.

én mindig lenéztem kicsit azokat a nőtársakat, akik majd összeszarják magukat, h. elvegyék őket.

én például soha nem mennék férjhez, tehát nálam akkor hibázna vki. ha meg akarna kérni.

ha szeretek valakit, és viszont, nekem nem kell róla se papír, se ékszer.

szeretem

szeret

pont

2018. máj. 19. 17:58
 3/17 A kérdező kommentje:
Én is olvastam a wikit, de most egyszerűbb volt 2 évet írni a kérdésbe, kicsit felfelé kerekítettem :D amúgy szerintem is elkapkodták.
2018. máj. 19. 18:04
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
A királyi család erősen hagyománytisztelő, nem szokás az élettársi kapcsolat.
2018. máj. 19. 18:32
 5/17 A kérdező kommentje:
Kate is együtt élt Vilmossal, hogy belekóstoljon abba, ami feleségként rá vár, és eldönthesse, be akarja-e (meri-e) vállalni.
2018. máj. 19. 18:38
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Nos, éppen most van róluk film a National Geographic csatornán, előtte kizárólag Meghamról volt. Kb. 1 éve bemutatták a királyi családnak, eldönthette, hogy felvállalja-e.
2018. máj. 19. 18:42
 7/17 anonim ***** válasza:
56%
Ó, ez a feleségverseny... Baromi taszító amúgy, jujj, kit mennyi idő múlva vesznek el, milyen drága, milyen menő az esküvő, stb, stb. Az meg, hogy ki veszi el, kb másodlagos :D Kissé kontraproduktív a dolog.
2018. máj. 19. 19:00
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

Én pont ilyen vagyok, volt is róla kérdésem már, hogy meddig érdemes várni.

Ennek ellenére nincs kisebbségi komplexusom a csajtól, szerintem butaság egy ilyen összehasonlítás. :D Melóban végignéztük az esküvőt kollegákkal, de nekem inkább olyanok jutottak eszembe, hogy mennyire csúnya a ruhája (a fejdísz menő volt :D), hogy jópofiznia kell, pedig csupa idegen van az esküvőjén, hogy mekkora idióta volt a pap és milyen kínos volt a törilecke a tűzről, látszott rajtuk, hogy úristen... Hogy nem lehetett ott a családja, nem ünnepelhetett a szerettei körében. Kirakatbábu, nem kettejükről szólt.

Sajnálom, semmint irigylem.

2018. máj. 19. 19:24
 9/17 A kérdező kommentje:

#6 Ezt csak a hagyománytisztelet miatt írtam, hiszen írtad, hogy nem szokás az élettársi kapcsolat: Kate és Vilmos példája alátámasztja, hogy egyre több a kivétel.

A kérdésem nem azokról szólt, akiknek mindegy, ki veszi el őket, hanem azokról a nőkről, akik évekig várják, hogy megkérjék a kezüket, mert nincs kimondva, hogy nem lesz esküvő, csak a hazugság megy, ahogy az 1. is írta: majd ha ez lesz, majd ha az lesz (majd ha piros hó esik). Szóval akik nem akárkihez akarnak hozzámenni, hanem ahhoz, akit szeretnek, és aki átveri őket mint sz.rt a palánkon.

Nem gondoltam, hogy bárkinek kisebbségi komplexusa lesz miatta, csak az érdekelt volna, hogy nem-e elgondolkodtató számukra ez az eset, ami ismét egy remek példa arra, hogy ha egy férfinak VALÓBAN fontos a házasság, akkor nem hoz mindenféle kifogást (ő is szeretné, csak....), hanem meglépi a dolgot.

2018. máj. 19. 20:29
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudnék olyan férfit szeretni, akinek nem jelentek annyit, hogy elvegyen. Nekem ez fontos kérdés. A házassággal felvállal engem, azt is jelzi, hogy az életét is velem élné le. Ehhez kell valamennyi idő persze, de nem érdemes sok évig húzni. A férjem egy év után kérte meg a kezem. Utána még egy évig együtt éltünk és összeházasodtunk. És nem bántam meg azóta se :) Nem értem azt, ahol a barátnő csak várja és várja hosszú éveken át az eljegyzést, mint a messiást. Kiábrándító az ilyen férfi,akinek a szex meg a gondoskodás kell, de azért ő ugyan meg nem nősül soha...

25N

2018. máj. 19. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!