Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket nem akarnak eljegyezni, nekik milyen érzés, hogy Meghan Markle 2 év járás után feleség lett?
Csak kíváncsiságból :) Heti szinten minimum 1 kérdés érkezik olyan nőktől, akik a legszebb éveiket dobják ki egy sehova nem tartó kapcsolat miatt, és boldogtalanok, mert házasságot szeretnének, de csak hazugságokat meg kifogásokat kapnak.
A kérdésben szereplők példájából is láthatjátok, hogy akik esküvőt akarnak, nem csak élettársi kapcsolatot, azok nem járogatnak a másikkal hosszú éveken keresztül, mert ha egy férfi nősülni akar, akkor az meg is nősül.
(A felháborodások előtt, nekem nincs semmi bajom azokkal, akik élettársi kapcsolatban élnek, ha mindkét félnek így jó és boldogok egymással. A kérdés azokra vonatkozik, ahol a nő eljegyzést/esküvőt is szeretne, és boldogtalan "csak" élettársként)
Engem 1 év után kért meg a barátom. Addig nem is gondoltam soha esküvőre. Kicsit korainak éreztem, de azért boldog igent mondtam.
Azóta eltelt 3 év és most már szeretnék feleség lenni, de szóba sem kerül a dolog... Én leginkább szerda délutáni, két tanús esküvőt szeretnék,de a vőlegény azt mondja, hogy adjuk meg a módját, de nincs rá pénz.
Elég hülye érzés. Mindenki kérdezgeti, hogy mikor lesz már esküvő, mert a lánykérésnek nagy feneket kerekített... Közben másokat megkérnej és össze is házasodnak. Még a király családnak is elég 2 év...
Nem értem minek kért meg, ha ez van. És én érzem magam szarul, hogy türelmetlen vagyok :-/
"A házassággal felvállal engem, azt is jelzi, hogy az életét is velem élné le."
1. mit értesz az alatt, hogy felvállal?
mert nem gondolom azt, hogy bármi változna azzal hogy elvesz, vagy ha együtt éltek.
az élettársak is felvállalják egymást, mutatkoznak együtt mások előtt, nem gondolom azt, hogy ha van róla papírod, ezen bármi változtatna.
2. ostoba kis gondolat azt hinni, mert elvesz, ásó, kapa, nagyharang.
statisztikák szerint 10 magyar házasságból 6 válással végződik.
tehát több mint a fele!
csak a butus nők gondolják azt, hogy ha bekötik a párjuk fejét, az örökké mellettük marad.
ellenben élettársi kapcsolatban is lehet élni holtodiglan boldogan.
nem a papír számít, nem attól leszel te felvállalva meg hűségben valaki mellett.
Akiket évekig hitegetnek azok valahol meg is èrdemlik.A sajàt butasàguk àldozatai.
Annyi esze legyen màr egy nőnek ha hàzassàgban szeretne élni, akkor tartsa is magàt ehhez, ne ragadjon bele egy évek óra egyhelyben toporgó de nem haladó kapcsolatba, ne kajàljon be kamuszövegeket, kifogàsokat, terelést, időhúzàst.
Én magam is olyan nő vagyok akinek NEM csak pasim/csajom kapcsolatra van igénye egy bizonyos szint utàn, hanem többre, hàzassàgban akartam élni. Elvi kérdés nàlam,és ezt nem szégyellem. Tudom, hogy manapsàg màr kb divat leszólni a hàzasodni vàgyókat, de nem érdekel...Nekem erre van igényem, és az alapok mellett ( kölcsönös szerelem, megàllapodàs egymàs mellett, együtt akarunk megöregedni, lelki tàrsak vagyunk, stabil boldog kapcsolat megvan, bizonyos anyagi körülmények adottak, ilyesmi) olyan tàrsat kerestem akinek szintén fontos a hàzassàg , ő maga is erre vàgyik, nem hugyozza össze magàt, ha arról van szó, hogy hivatalosan is felelősséget vàllaljon a kapcsolatàért. Nem is volt semmi probléma köztünk ebből. Mi 1,5 év utàn hàzasodtunk össze egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!