Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van remény arra, hogy valaha feleség és anya leszek?
Ezért kerülnek kapcsolatba az idősebb férfiakkal a hasonló gondolkodású nők.
A mai korodbéli férfiak semmilyen felelőséget nem akarnak.
Először is higgadj le, szerintem túlliheged. Mondom ezt 31 éves nőként.
A párod akar majd családpt, de nem most. Ergo nem sose akar, csak kell neki még idő. Ettől ő nem komolytalan vagy inkorrekt veled.
Ha el is hagyod, akkor is lesz még 3-4 év mire lesz gyerekes. Ismerkedés, kapcsolat és a vele járó mérföldköveket is végig lell menni. És most csak praktikusságból írom,az érzelmeket bele se kevertem.
Nekem úgy hatsz, hogy a párod kb mindegy, csak szülhess. Most ha szereted a párod, akkor tudsz várni, 27 évesen nem cseszted el se az időd, se nem vagy még öreg.
31 vagyok, frissen szingli, de köszönöm, muszájból nem szülök, ha nem érzem, hogy működik a kapcsolatom, pont ezért is léptem ki.
A 22-23 éves sem akar még gyereket, legalább is nagyon ritka.
Ez most kitolódott 27-33 köré, amivel semmi baj nincs.
Miért ne kellenél?
Én 40 vagyok, szertnék újra családot, a korombéliekkel esélyem sincs.
És nem csak én vagyok így, vannak azért akik valóban családcentrikusak, és nem csak azért mondják, hogy megszerezzenek.
"Ezért kerülnek kapcsolatba az idősebb férfiakkal a hasonló gondolkodású nők."
Idősebb férfi vagyok. Van gyerekem. Egyedül élek. Nősülni és gyereket biztosan nem akarok. Semmire sem garancia az idősebb kor. Hazudni, hogy elvesz és gyereket akar, barátnő reményében kortól függetlenül képes lehet valaki.
Sajnos ez tényleg eléggé lutri, nem tudsz mit tenni ha a párod nem gondolja komolyan. Abban bízhatsz hogy aki szembe jön ő már akar családot. Nem életkor függő de 30 fölött nagyobb az esélye hogy tálalsz ilyen embert.
Férfiként én is 30ra családot akartam dehát ember tervez ugye..
40 evesen minek akar valaki gyereket,most komolyan! Belegondoltatok h mivel jár ez?
Kerdezo ezt nem tudhatod h mi a jobb h varsz vagy keresel olyat aki akar. Szerintem higgadj le. Amugy sok pasi akar csaladot,ugyhogy nyugi,de kell h 2 ember egy hullámhosszon legyen.
27 evesen meg nagyon fiatal vagy, miert ne kellenel barkinek?
Max azert nem fog osszejonni, mert mar a kerdesedbol is arad, hogy tulstresszeled az egeszet.
Lehet mindenféle elméletet gyártani, de igazából a jövőt nem tudhatod és nincs biztos taktika, amivel majd tuti olyat fogsz ki legközelebb, aki nem gondolja meg magát bármiért. Az élet nem mindig úgy alakul, ahogy tervezzük, néha marad a vágyak utáni toporzékolás, és néha még sokkal jobb lesz, mint reméltük. Az ember mindig csak a következő lépést láthatja. Annyit tudtok javasolni, hogy ülj le a pároddal, beszéljétek át, mi változott, meddig érdemes várnod és érdemes-e.
Sok férfi úgy van vele, hogy "most jó", kényelmes és nem akarja elrontani valami ismeretlen dologgal, mint a házasság meg a gyerek, és hát valahol érthető, ha már így is megkapott "mindent". A nők viszont jobban érzik, átélik, hogy ketyeg az óra és az élet nem végtelen. Kérdezd meg a párod, hogyan képzeli el magát 5-10-20 év múlva, mert lehet, simán bele se gondolt, csak addig, hogy "most még nem". Ha ő is családi körben tartaná az életet idillinek, akkor kezdjetek el visszaszámolni együtt, ill. beszéljétek meg, mit szeretne kipipálni előtte. Ha viszont csak ketten, elgondolkozhatsz nálad ki tudja töltenie-e a szerelem a többi hiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!