Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérte a kezemet de én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérte a kezemet de én teljesen kiborultam?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt.Már aznap tudtam h megfogja kérni a kezemet mert lebukott h gyűrűt ment venni, nem mondta ki de mikor megkérdeztem h hova megy és miért olyan kitérő válaszokat adott h rögtön tudtam gyűrűért megy. Majd délután kérdezte h nincs e kedvem sétálni menni mondtam h oké, cuki volt mert elsétáltunk a közös "helyünkre" ahol az első csókunk volt de ott sajna épp egy alkesz ivott így nem ott hanem egy teljesen más helyen kérte meg a kezem de mikor odaértünk én teljesen bepánikoltam és azzal kezdtem h de ugye nem akarod megkérni a kezem?! Erre ő előhúzta a gyűrűt... Elvileg boldognak kellett volna lennem de semmi hasonlót nem éreztem csak pánikot előjött minden rossz a kapcsolatunkról... Mondtam neki h nem megyek hozzá és a gyűrű se tetszik.

Annyira borzalmas egy nap volt h azóta se beszélünk róla... Mikor haza értünk kicsit lenyugodtam bocsánatot kértem és igent mondtam de valahogy nekem ez így se jó.

Annak a napnak különlegesnek kellett volna lennie és ami létezett az rosszul sült el.... Tudom h nagyon megbántottam azzal ahogy akkor reagáltam de nem tudtam másképp lereagálni így h semmi se volt a helyén aznap reggel vette meg a gyűrűt, olyan mintha semmit nem tervezett volna meg (nem is tervezett) Életem legrosszabb napja volt nem is hordom a gyűrűt mert amúgy tényleg nem tetszik, plusz arra a szörnyű napra emlékeztet.

Szeretem a párom de annyi baj van a kapcsolatunkban h nem érzem azt h ez az eljegyzés kellett volna amíg a többi gondot meg nem oldjuk.... Csak nem tudom ezt hogy beszéljem meg vele h ne bántsam meg ennél is jobban. Ő eléggé befelé forduló és csendes ilyen témákról nem is lehet vele beszélni olyan mintha nem is figyelne rám. Szeretném ezt az eljegyzést törölni, visszavonni, aztán majd egyszer ha sikerül helyre hoznunk a problémáinkat akkor újra megpróbálni csak nem ilyen összecsapott módon

2019. okt. 21. 21:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a történet több sebből is vérzik. Az alapvető probléma az, hogy nincs rendben a kapcsolatotok. Ő valamiért lépett egyet feléd, megvette a gyűrűt, megkérte a kezét, te erre hisztizni kezdtél. Jó, ha nem okoztál visszafordíthatatlan károkat ezzel. Egy normális férfi biztosan nem kérne meg mégegyszer ezek után. Ha szeretem a páromat, akkor ha a kanapén ülve befőttes gumival is kéri meg a kezem, a nyakába borulok és boldogan igent mondok.

Oké, ha úgy gondolod, hogy ennek nincs itt az ideje, de azt is meg lehet fogalmazni normálisan akár egy nemleges válasz mellett, akár egy "igen" mellett úgy, hogy nem kezdtek el azonnal esküvőt szervezni.

Ha pánikba esel egy gyűrűtől és számonkéred a helyzetet, az gáz. Próbáljátok megbeszélni. Ha nem megy, akkor engedjétek el egymást, de ennek jelen formában semmi értelme.

2019. okt. 23. 19:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi, tényleg olyan az egész sztori, mint egy rossz álom:

- tudod előre hogy mi fog történni

- alkesz csövel a padotokon

- random összeomlás

- ja várj, bocs, mégis igen

- a gyűrűre rá se mersz nézni, nem hordod

- úgy tesztek, mintha meg se történt volna

- a csóka továbbra is ott él melletted

Itt nagyobb bajok vannak, mint amit csak úgy magatoktól helyre lehetne hozni. Az hogy nem illetek egymáshoz, egy dolog, de külön-külön is rátok férne egy kis terápia, egyikőtök se százas.

2019. okt. 25. 11:31
 13/13 Savlekotő ***** válasza:
100%
Gondolom szexelnek is mert hát a hányingeres szex is jobb a semminél,és annyi ilyen van akik erre házasodnak vállalnak gyereket hogy undorodnak a másiktól de nincs jobb,aztán ide is becsúszik a baba mint a nagy könyvbe meg van írva lesz gyors látszat esküvő,félrekúrások, a gyereken leverik a nyomorukat h együtt kell élni,mert csak teher nekik az egész semmi közük egymáshoz ,sokan akarnak szarból várat építeni de nem sikerül, lehet látni ahol már az esküvőn a vak is látja h csak undor van viszolygás unott megszokás látszat cirkusz,beletörődés nem szerelem bármi érzés összhang... Vén fejjel sokat láttam ilyen viszolygó látszat párokat.
2019. okt. 25. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!