Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor, , normalis” eljegyezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor, , normalis” eljegyezni a masikat? Hany eves korban?

Figyelt kérdés
Mondjuk 21 evesen....
2019. okt. 6. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10 vagyok. Mi nem voltunk kifejezetten fiatalok, mégis volt aki hülyének nézte a férjem, hogy el akar venni. Azóta az a csaj elvàlt.... Mi a 8. hàzassàgi évfordulónkat ünnepeljük és nyàron a 10 éves kapcsolatot is.:)

Volt egy màsik ismerőse is aki rossz szemmel nézte a dolgot...hagyjuk is, fingja nincs a komoly kapcsolatokról, csak dugàsra hasznàlja a nőket.

2019. okt. 8. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mint ahogy az utolsó írta a szándék legyen komoly, meg a 18-at töltsétek be. Azon kívül kiegészíteném az előttem szólókat, hogy nagyon sokan (főleg nők) arra is furán néznek ha egy 30+ pár már 7-8(+) éve együtt van de még nem volt házasság (értsd állandóan faggatóznak, mikor lesz már, a családról nem is beszélve). Természetesen kortól függetlenül ferde szemmel néznek rád ha néhány hónap után eljegyzel valakit és utána rögtön esküvő is lesz. (Bár itt is hozzá lehet tenni, mert van is ilyen ismerősöm, akik így házasodtak és már vagy 13+ éve házasok). De a kivételek erősítik a szabályt.

Én 21 voltam mikor eljegyeztek és 23 éves koromban volt az esküvő. A férjem 2 évvel idősebb.

2019. okt. 10. 07:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyilván nem korfüggő, de én olyan 25 éves kor felett nem nézek már furán a mai világban.
2019. okt. 20. 12:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem korfüggő.

Ismerek olyat akik 13éve vannak együtt,és még nem volt eljegyzés..mégis jól megvannak.

2020. jan. 8. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!