Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit szólnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok egy ilyen eljegyzéshez?

Figyelt kérdés

[link]

Nem jutok szóhoz.

2019. aug. 11. 19:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
22 helyesírási és központozási hiba azokon a feliratokon, mielőtt felteszi a nagy kérdést. Szerencse, hogy a menyasszony nem úgy néz ki, mint aki észreveszi :D
2019. aug. 12. 03:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

#11, pont ez volt az első gondolatom :D

Az én hibám, nem vagyok valami romantikus alkat.

Nem számoltam ugyan a helyesírási hibákat, de volt bőven a feliratokban. Legalább átnézethette volna valakivel, mielőtt megosztja az egész világgal ezeket a kincset érő gondolatokat.

A másik dolog, hogy bakker, volt közös fotójuk a kórházból, miután a csaj elvetélt!!!

Még egy gondolat. Ha ez egy meglepetés volt a hölgynek, akkor vajon mit mondhatott neki a párja, hogy hová mennek, ahová ennyire kegyetlenül ki kell öltözni, fodrászhoz menni és kelleni fog az a centi vastag smink? Ők mindig ilyen hacukában mennek vacsizni? Ez a normális, hétköznap esti szett?

2019. aug. 12. 08:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Agyfütyit kapnék tőle:(
2019. aug. 12. 10:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz, tipikus roma ízléstelenség :D
2019. aug. 12. 20:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt meglátva rögtön szóltam is a barátomnak, hogy ha majd eljegyez, a gyűrűt kakis emoji-dobozkában nyújtsa át :D
2019. aug. 14. 09:00
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
Jajj, ez nagyon gáz... tipikus látszat-kapcsolat, ordít róluk, h fingjuk sincs, milyen egy valódi, őszinte, igazi, bennsőséges kapcsolat... szomorú, de sok ilyen van - sajnálom az ilyen párokat, hát de kellenek, h rontsák a házasság/válás- statisztikákat... :(
2019. aug. 14. 18:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek! Először a zene ütötte meg a fülemet, hogy komolyan "új esély"es dalt kell nyomni ehhez? Mi a f@ß?! Aztán megláttam a szöveget! Borzasztó! Mi az a helyesírás? Meg "zavarba jöttél kincsem" vagy mi volt még ott 😀. Ezeken röhögnék. De! Full kínos és elönt a szégyenérzet, hogy kirakta a csaj kikaparását is! Nem csak a moziba, de feltették a netre!!! Miért?

Az, meg, hogy a csaj tudta, hogy mi lesz, mert egy kiló smink van rajta, azt nem is taglalom. Nagyon gáz...

2019. aug. 15. 18:14
 18/19 anonim ***** válasza:
47%
😶😧😪😫🤢🤮🤮🤮🤮🤮
2019. aug. 15. 18:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"a csaj tudta, hogy mi lesz, mert egy kiló smink van rajta, azt nem is taglalom."

Én ebből kinézem, hogy a szemetet is így viszi ki és kutyát is full sminkben sétáltat.

2019. aug. 15. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!