Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok egy ilyen eljegyzéshez?
#11, pont ez volt az első gondolatom :D
Az én hibám, nem vagyok valami romantikus alkat.
Nem számoltam ugyan a helyesírási hibákat, de volt bőven a feliratokban. Legalább átnézethette volna valakivel, mielőtt megosztja az egész világgal ezeket a kincset érő gondolatokat.
A másik dolog, hogy bakker, volt közös fotójuk a kórházból, miután a csaj elvetélt!!!
Még egy gondolat. Ha ez egy meglepetés volt a hölgynek, akkor vajon mit mondhatott neki a párja, hogy hová mennek, ahová ennyire kegyetlenül ki kell öltözni, fodrászhoz menni és kelleni fog az a centi vastag smink? Ők mindig ilyen hacukában mennek vacsizni? Ez a normális, hétköznap esti szett?
Nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek! Először a zene ütötte meg a fülemet, hogy komolyan "új esély"es dalt kell nyomni ehhez? Mi a f@ß?! Aztán megláttam a szöveget! Borzasztó! Mi az a helyesírás? Meg "zavarba jöttél kincsem" vagy mi volt még ott 😀. Ezeken röhögnék. De! Full kínos és elönt a szégyenérzet, hogy kirakta a csaj kikaparását is! Nem csak a moziba, de feltették a netre!!! Miért?
Az, meg, hogy a csaj tudta, hogy mi lesz, mert egy kiló smink van rajta, azt nem is taglalom. Nagyon gáz...
"a csaj tudta, hogy mi lesz, mert egy kiló smink van rajta, azt nem is taglalom."
Én ebből kinézem, hogy a szemetet is így viszi ki és kutyát is full sminkben sétáltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!