Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért vettetek vagy kaptatok eljegyzési gyűrűt?
Én választottam ki a gyűrűmet. Számomra a lélektani határ 70 ezer forint volt. Amibe első látásra már online végérvényesen beleszerettem, az egy fehérarany gyűrű volt 7 db cirkóniával. 45 ezer forint volt. Lehetett volna gyémántokkal kérni 199 ezer forintért. Az a helyzet, hogy részemről a gyűrű értékét nem az ára adja, így a pofám leszakadt volna, ha ennyit fizet érte a párom. Nem arról van szó, hogy megtehetjük-e, avagy sem. Megtehetnénk, de én így már nem hordtam volna olyan jó szívvel, túlságosan vigyáznék rá, inkább nem venném fel, ha kicsit is olyan szituba kerülhetek, amikor sérülhet, vagy le kell vennem.
Ha ezüst gyűrűvel kér meg, ami 3500 forintba került, akkor sem akadtam volna ki, nem ez számít, nincs olyan, hogy mennyit SZOKÁS költeni. :) Még a karikáknál is jelentősen megoszlik a vélemény. Valaki 15 ezer forintért csináltat nemesacél párost, valaki 750 ezerért csináltat egyedi csilli-csilli gyémánt gyűrűt. Mindenkinek szíve joga eldönteni mit szeretne és mennyit hajlandó erre áldozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!