Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért vettetek vagy kaptatok eljegyzési gyűrűt?
Átlagos családban 100e max. (egy pár)
Ez egy normális, de már igen szép gyűrűket lehet kapni.
Ha ennél több már rongyrázás.
Átszámolva kb félmillió lehetett, de nem tudom a pontos árát. Külföldön élünk, megengedhette magának a férjem, a karikagyűrűink is 750000ft-ba kerültek (a kettő együtt) bár azokat már Magyarországon csináltattuk. Az eljegyzésiben és a női karikagyűrűben is sok gyémánt van, ez meg tudja dobni nagyon az árát.
Egyébként ha gyűrű nélkül vagy egy cirkónia köves ezüst gyűrűvel kérte volna meg a kezem, akkor is igent mondtam volna természetesen hiszen nem ez számít. Az áránál inkább az a tudat melengeti meg a szívemet, hogy tudom hogy nagyon sokáig keresgélte a tökéletes gyűrűt, sok katalógust átnézett, és végül egy egyedi különleges modellt rendelt meg az ékszerésztől.
Nincs ilyen, hogy "szokás" költeni, annyiba kerüljön a kiválasztott gyűrű, amennyit meg tudsz engedni, a legnagyobb hülyeség úgy "rázni a rongyot" ha amúgy nem telik rá, nem az ára miatt lesz különleges ez az alkalom!
Inkább a stílusát próbáld finoman kipuhatolni, milyen színű, fazonú tetszhet a lánynak, és a méretre is figyelj mert pl ha körben köves akkor nem, vagy nehezen tudnak rajta állítani!
29/N
Mi nem merünk drága gyűrűt venni, mert nagyon fiatal vagyok hozzá képest és ne higyjék hogy a pénze miatt vagyok vele. Aztán később majd kapok egy szebbet, de nem az a fontos hanem hogy együtt legyünk.
Mi is külföldön vagyunk, hol éri meg gyűrűt venni otthon vagy németországban?
Nem a gyűrű ára határozza meg a boldogságot!!
Mi is megengedhettük volna magunknak de egy összvissz 20 ezres gyűrűnk van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!