Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiaknak tényleg elég kevesebb idö a szerelmükel mint a nöknek? Ti hogy latjatok?
Nemrég meg pont az volt, hogy ha egy férfi tapad, akkor a nő koptatja.
Itt a kulcs a "szerelmükkel". Mert ha nincs szerelem, csak elvan vele, akkor elképzelhető, hogy ahogy mondják: "a kevesebb néha több". :)
Szerintem ez korosztály függő, tizenévesen ha nem találkoztam a barátnőmmel minden nap, úgy is jó volt és működött, ha találkoztunk is max 2-3órára. Ez később persze változott..... , most a munka és egyéb tennivalók miadt jó ha minőségi 2 órát eltudunk tölteni együtt "sajnos"
Viszont ha hosszabb időre ősszel vagyunk zárva pl. 2-3hét simán egymás agyára tudunk menni😂, mondom ezt 9 év együttélés 5 év házasság és 2 gyermek után!
Én is mindig több időt töltenék a párommal, mint ő velem. Mindig így volt, leszámítva néhány rövidebb időszakot. Jó lenne univerzumot cserélnünk. 41/F
Az a férfi nem szeret téged igazán, akinek a kevés idő is elég. Ez vagy azért van, mert csak téged nem szeret igazán, vagy azért, mert eleve nem is tudja, milyen igazán szeretni egy nőt. Az utóbbi eléggé gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!