Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok?
Másfél év után a párommal összeköltözést terveztünk. Feladtam a munkahelyem, az albérletem, költözésre készen állok böröndökkel, erre azt mondja, hogy elbizonytalanodott...
Teljesen kész vagyok! Mit csináljak? Nem értem.
Itt már nincs kérdés, hogy mit csinálj.
Olyan nincs, hogy most bizonytalanodott el.Tudta ezt már előbb is, csak gyáva volt a szemedbe megmondani.Jellemtelen egy alak, nem a te párod.Azt is valószínűnek tartom, hogy valaki más is felkeltette a érdeklődését időközben.Sokszor ez áll az ilyen "elbizonytalanodtam" c. kifogás mögött.Ami a lényeg, nem tervez veled komolyabban.Hagyd a pcsába.Próbáld újra felépíteni az életedet nélküle.És ne állj vele szóba soha többé.
Azért valakivel összeköltözni nem olyan, mint levinni a szemetet. Természetes, ha van benne egy kis bizonytalanság. Rengetegen érzik ugyanezt házasságnál is. Hisz hatalmasat változik sok ember élete egy-egy ilyen döntésnél, ahogy most a tiétek is fog.
Én minden bizonnyal megbeszélném vele, hogy nincs oka aggodalomra és mivel szeretitek is egymást, próbáljátok meg. :)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!