Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rendben való hogy párom így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben való hogy párom így viselkedik?

Figyelt kérdés
Múlt héten jöttünk haza három napos üdülésből párommal.Nagyon jó volt,illetve csak lett volna.Sokat fürödtünk,várost néztünk,én megmondom őszintén estére nagyon elfáradtam.Ahogy lefeküdtünk már semmi másra nem vágytam csak pihenésre és alvásra.Párom ezen rettenetesen felháborodott,nem tudta tolerálni hogy nem akarok szexet.Fejemhez vágta hogy miben is fáradtam el,mivel csak kikapcsolódtunk egész nap.Én ezen gondolkozom azóta is hogy lehet egy ember ilyen,több megértés várnék tőle.Főleg hogy voltak már ehhez hasonló esetek részéről.Mi a véleményetek erről?
2019. júl. 17. 11:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
" Egy értelmes ember nem fekete-fehéren látja a világot." Hát pedig te fekete-fehéren látsz mindent, eléggé szélsőségekben gondolkozol.
2019. júl. 17. 12:29
 22/30 anonim ***** válasza:
17%

#21: Ne keverjük a szezont a fazonnal.

De oké, menjünk le az átlagos, színvonaltalan szintre: Csúnyagonszférfikiakadhátmitképzelmagáról. Tökéletesnőikérdezőnekvanigaza.

Nem veszitek észre, hogy lassan mindenből ezt a szintet hozzátok ki? Szerintetek a legtöbb ember random, össze-vissza csinál dolgokat? Random akadnak ki a szexhiányon? Random szaladnak be egyetemre lediplomázni? Random lesznek sorozatgyilkosok? :D

2019. júl. 17. 12:36
 23/30 A kérdező kommentje:
Igen volt már máskor is hasonló amikor nem tetszett páromnak hogy aznap nincs szex.A kérdést azért írtam,mert tulajdonképpen a három napos üdülést rontotta el párom azzal hogy követelte a szexet.Nem igaz hogy egy napot nem bír ki ha valóban fáradt vagyok.Számomra ez lehangoló.
2019. júl. 17. 12:46
 24/30 anonim ***** válasza:
48%

"Igen volt már máskor is hasonló amikor nem tetszett páromnak hogy aznap nincs szex."

Lám, lám... Újra igazam volt. Ennyit rólatok, akik itt naponta nagy arccal előadtok mindenféle mesét és lepontozgatjátok azokat, akik nem a ti beszűkült világotok szintjén gondolkoznak. Gondolom még mindig nem akartok felébredni az álmotokból...

Kérdező, a párod valószínűleg a kikapcsolódás részének érzi, hogy legyen szex. Te egyre kevesebbet akarsz, ő viszont vágyik rád. Abból, hogy egyre kevesebb a szex, azt szűri le, hogy már nem szereted vagy nem jön be külsőre. Ebből később tényleg több konfliktus lesz, szóval üljetek le megbeszélni.

2019. júl. 17. 12:51
 25/30 anonim ***** válasza:
25%

Valahogy azt se tudom elképzelni, hogy csak 1x nem volt és ebből morgás lett. Szerintem inkább 1x volt.. De nem akarlak meghazudtolni, tényleg. Neked a lelkiismereted. És igaza van annak a hozzászólónak aki tartotta a maga igazát, hogy nem első eset. Szerintem sem. Nekem is ez a véleményem.

Én is voltam hasonlo időszakban, hogy alig akartam szexelni, aztán a párom már hangot adott neki. Majd újra sűrűbbek lettek az együttlétek, és később megint lappant az érdeklődésem. Akkor fakadt ki, hogy ő ezt nem érti, neki ez így nem tetszik. Megértettem, elgondolkodtam magamon és változtattam. Neki is jó és nekem is. Kompromisszum!

2019. júl. 17. 13:10
 26/30 anonim ***** válasza:
33%

Mit értesz felháborodás alatt?

Teljesen érthető, ha kifejezi a nemtetszését, mivel így érez. Mit szeretnél, hogy ne mondja el? Én megértem őt, a hétköznapokban az ember esténként maszatol, gyors menetet nyom hulla fáradtan, de nyaraláskor még a fáradtság is jóleső, én is dugni akarnék éjjel-nappal. :D Nem is volt rá példa soha, hogy egy pasim kiakadt volna a szexhiány miatt.

Azt írod, hogy megértést vársz, de mit értsen meg? Hogy fáj a fejed? Ugyan már.

Eltérő nagyságú a szexuális étvágyatok, ami baj, beszéljetek róla.

2019. júl. 17. 13:12
 27/30 anonim ***** válasza:
58%
Nekem pl. a fürdés, lubickolás is kiszívja az erőmet, olyan jó utána pihizni. Az ember nem b...szógép, már elnézést. Az egyszeri szex elmaradásért aki morog, az egy ösztönlény.
2019. júl. 17. 13:24
 28/30 anonim ***** válasza:

#26-os miért lett leszavazva?

Szerintem ő írta a legnagyobb igazságot.

2019. júl. 17. 15:26
 29/30 anonim ***** válasza:
73%
Az, hogy egy önző fhaxkalap, és még buta is, mint a föld, annyi esze nincs h felfogja, ezzel csak ront a helyzeten... egyáltalán nincs rád tekintettel, tipikusan ez a “szex az nekem JÁR meg SZÜKSÉGLET”- felfogású pali, akitől hányni tudnék...
2019. júl. 17. 17:17
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Az ex pasimmal naponta ketszer volt szex neha haromszor is.Aztan egy szamomra faraszto nap vegen este megfurodtem, majd o is ment a furdobe, de mire vegzett, en elaludtam.Durvan felebresztett es olyan minosithetetlen hangon kezdett szidni hogy csak pislogtam, ezt meg mi lelte?Akkor kellett volna kirugnom,mert a vegere bizony kiderult, hogy pszichopata szemelyisege van, es egy erosen bantalmazo kapcsolatba fordult a mi "nagy szerelmunk".Nem azt mondom hogy a te parod is beteg ember,de azert figyeld a jeleket,foleg ha nem eloszor fordult elo.
2019. júl. 17. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!