Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rendben való hogy párom így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben való hogy párom így viselkedik?

Figyelt kérdés
Múlt héten jöttünk haza három napos üdülésből párommal.Nagyon jó volt,illetve csak lett volna.Sokat fürödtünk,várost néztünk,én megmondom őszintén estére nagyon elfáradtam.Ahogy lefeküdtünk már semmi másra nem vágytam csak pihenésre és alvásra.Párom ezen rettenetesen felháborodott,nem tudta tolerálni hogy nem akarok szexet.Fejemhez vágta hogy miben is fáradtam el,mivel csak kikapcsolódtunk egész nap.Én ezen gondolkozom azóta is hogy lehet egy ember ilyen,több megértés várnék tőle.Főleg hogy voltak már ehhez hasonló esetek részéről.Mi a véleményetek erről?
2019. júl. 17. 11:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
25%

Minek néztél, fürödtél sokat, ha tudod, hogy az neked fárasztó? Nálunk első helyen áll a szex akár hová megyünk pár napra. Fürödni, várost nézni menjél a barátnőddel.

Nyaralni közösen, egymásért megyünk és nem a városért, fürdésért. Az együtt töltött időért.

2019. júl. 17. 12:03
 12/30 anonim ***** válasza:
75%
Azért ez durva. Valaki EGY este nem szexel a párjával, akkor egyből frigidnek kiáltják ki.... Remélem, ezek csak troll válaszok, és nem itt tart a világ.
2019. júl. 17. 12:08
 13/30 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg normális ember megérti,ha a párjának néhanapján nincs kedve,tök mindegy miért. A szex nem egy kötelező dolog,a párod egy hisztis kisgyerek.
2019. júl. 17. 12:10
 14/30 anonim ***** válasza:
39%

#12: Nem 1-1 ilyen alkalomról szokott szólni a dolog. 1 alkalomnál még senki sem írogatna ki kérdéseket. Ez jellemzően rendszeres dolog, aztán amikor épp tud hárítani a nem szexelő fél, akkor gyorsan feldob ide egy kérdést, hogy megerősítse a saját nézetét.

A valóságban érdekes ez, amikor pár keresztkérdésnél belekavarodik a mesélő vagy az ember hallja a kapcsolatban lévő mindkét fél előadását. Ott azért valahogy eddig mindig más jött ki, mint 1-1 alkalom.

2019. júl. 17. 12:11
 15/30 anonim ***** válasza:
62%

De ezt miért kell? Miért kell a leírt sztori mögé kitalálni magamnak más sztorit, és arra válaszolni? :D

Jó hogy nem álltok neki boncolgatni a kérdező munkahelyi problémáit. Igaz, hogy nem volt róla szó, de TUTI, hogy van valami ilyesmi, mer' én azt mondtam.

Agyam eldobom.

2019. júl. 17. 12:15
 16/30 anonim ***** válasza:
38%
Majd szexel velem:)
2019. júl. 17. 12:17
 17/30 anonim ***** válasza:
52%

#15: Egy értelmes ember nem fekete-fehéren látja a világot. Ha képtelen vagy összefüggésekben gondolkodni vagy rossz az emberismereted, akkor szerintem ne kérd másoktól számon, ha náluk nem ez a helyzet.

Most, ha én előadom, hogy bejöttek hozzám random a rendőrök, elvittek, átkutatták a házam, akkor most a rendőrök gonoszak? Vagy szerinted volt a háttérben más is? :D

Az emberek meg egy 3 napos üdülés után nem akadnak ki random, először, hogy nincs szex. Főleg, ha ott volt. Ha nem volt, akkor meg valószínűleg ott lebegett a háttérben a dolog, csak a kérdező tojt rá. Hidd el, a legtöbb ember nem egy megfejthetetlen misztikum, hanem tök egyszerű és sablonos dolgok alapján működő lény. Háboroghatsz, kiakadhatsz, de ez van.

2019. júl. 17. 12:24
 18/30 anonim ***** válasza:
82%

Magyarázd még meg, kérlek.

Akkor hadd fejtsem ki: velem történt ilyen, exem kiakadt, ha EGYSZER nem akartam vele lefeküdni, mikor ő igen. Szóval van ilyen, komolyan nem értem, miért ilyen nehezen elképzelhető dolog.

2019. júl. 17. 12:26
 19/30 anonim ***** válasza:
23%

#18: Unalmas, hogy ezen az oldalon mindig valaki kiakad valamin és mindig pont vele egyszer történt pont olyan, mint amiről épp szó van...

De oké, ez történt nálad. Akkor ott van, amit leírtam: Szörnyű az emberismereted. Egyéb kérdés?

2019. júl. 17. 12:28
 20/30 anonim ***** válasza:

Ha ez tényleg egyszer volt és így kiakadt azz én is furcsállom :(

Korábban nem volt ez jelllemző? Kérdező

2019. júl. 17. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!