Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben való hogy párom így viselkedik?
Figyelt kérdés
Múlt héten jöttünk haza három napos üdülésből párommal.Nagyon jó volt,illetve csak lett volna.Sokat fürödtünk,várost néztünk,én megmondom őszintén estére nagyon elfáradtam.Ahogy lefeküdtünk már semmi másra nem vágytam csak pihenésre és alvásra.Párom ezen rettenetesen felháborodott,nem tudta tolerálni hogy nem akarok szexet.Fejemhez vágta hogy miben is fáradtam el,mivel csak kikapcsolódtunk egész nap.Én ezen gondolkozom azóta is hogy lehet egy ember ilyen,több megértés várnék tőle.Főleg hogy voltak már ehhez hasonló esetek részéről.Mi a véleményetek erről?2019. júl. 17. 11:35
3/30 anonim válasza:
Nem csak pihi közben/után, de a sima hétköznapokban is kicselezzük a gyerekeket és összebújunk heti 3-4x. Ha a fáradtság jó kifogás lenne, 5-6 éve egymáshoz se nyúltunk volna.
4/30 anonim válasza:
“Rendben való”, ahogy a te hozzáállásod is. Kommunikáció/empátia/kompromisszum; a hosszú párkapcsolat “titka”. ;)
5/30 anonim válasza:
Kicsit nyugger vagy, dehát különbözőek vagyunk :)
6/30 anonim válasza:
Reggelente? Napközben? Szerintem nincs kőbe vésve, hogy csak este lehet... Bocsi, de ez szerintem is csak lustaság
7/30 A kérdező kommentje:
Lehet hogy félreértelmezhetően írtam,a három napból csak egyik este nem volt szex,miért kell ebből ilyen sértődést csinálni.Egyébként miért nem lehet elfáradni egy ilyen eseménydús napon ami tele van programokkal?
2019. júl. 17. 11:59
8/30 anonim válasza:
Nyaralás után miben vagy fáradt Enis úgy látom :)
Ha 12ora muszak plusz utazás után jövök haza és párom látja h fáradt vagyok nem is nyomul...de pihenés után?? Fura kicsit
9/30 anonim válasza:
Furcsa, hogy kirándulni voltatok és nem marad energiád a romantikázásra. Itt írta egy anyuka, hogy évek óta nem lenne szex ha akkor lennének együtt amikor kipihentek. Hát ezzel nagyon is egyet értek. Este 11 éjfél mire hazaesik a férjem. A fiam elég korán kelő offos a reggel így éjszaka oldjuk meg. Szerintem is kellene egy kis kompromisszum vagy ha családotok lesz akkor teljes elhidegülés?
10/30 anonim válasza:
Persze, hogy rendben van, mert általában a sztori ilyenkor nem ennyiből szokott állni. A környezetemben rengeteg kapcsolatról hallom, hogy alig szexelnek és az egyik fél rendszeresen úgy állítja be magát áldozatnak, mint te.
De, mondhatjuk azt, hogy nincs igaza, nincs semmi gond, bele van a probléma... Csak ne lepődj meg, ha keres mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!