Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve vagyok a barátommal és úgy viselkedik, mint egy kamasz kis fiú, (pedig a kapcsi elején minden rendben volt vele)?
Figyelt kérdés
- nem tud komoly dolgokról beszélgetni
- fontossági sorrendbe még mindig jó ember van előttem
- hazudozik mikor-merre van, pedig nem vagyok féltékeny mikor egy lány ismerőssel beszél (még is titkolja)
- stb .
2010. máj. 2. 17:49
1/5 anonim válasza:
"fontossági sorrendbe még mindig jó ember van előttem "
Ki az a jóember?
3/5 anonim válasza:
biztos arra gondolt,hogy jó pár ember vagy vmi ilyesmi.
hát szerintem ülj le és értesd meg vele,hogy te nem egy kamaszfiúra vágysz,akivel nem lehet normálisan beszélni.ha nem megy akkor szerintem nincs értelme együtt maradni.
4/5 anonim válasza:
Hány éves a barátod?
(keresztkérdés)
5/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszra: tényleg a jó párra gondoltam csak véletlenűl kihagytam
23 éves
2010. máj. 2. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!