Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi részéről mennyire férfias a sírás?
Ha mondjuk valami miatt vita van és a nő megmondja a magáét erre a férfi elkezd sírni hogy nem kap elég szeretet. Mert ő olyan hogy szinte a nap 24 órájában igényelne az érintést ölelkezést csókot szexet de a nő nem ilyen. Kell neki az énidő de mindig vita van belőle ha tapadnak rá. Tudom ez se fair dolog ha az ember visszautasítja a másikat egy párkapcsolatban. Viszont amikor tesz- vesz a konyhában pl főz mosogat és közben félbe van szakítva mert a férfi igényli a csókot ölelést és ezen lesz a vita. Meg napi többször is keresi a lehetőséget mikor lehetne szex vagy orál de a nő nem igényli csak napi 1x. De napközben mondgatva van neki es ezen is kiakad. Aztán mikor szoba teszi a nő hogy ne sírjon mindenért akkor még ő a hibás mindenért. Kinek adnátok így igazat? A nő viszi túlzásba vagy a férfi? Véleményekre vagyok kíváncsi. Válaszokat előre is köszi!
N
Szerintem egyrészt kicsit lazábban kéne venni ezeket a dolgokat, illetve elmondani, hogy mi az ami sok/nem jó/kevés..stb és mindkettőnek alkalmazkodnia. Igaza tulajdonképpen egyiknek sincs, de mégis mindkettőnek van.
Másrészt egy ilyen "pasi", aki hisztizik és sír mindenen, biztos nem kéne.
Az én pasim is "feltart" néha mikor főzök..stb, cserébe mikor ő van valamivel elfoglalva van, hogy én is "ráugrok", letapizom meg puszilgatom meg ilyenek. Pontosan tudja, hogy ő szokta ezeket csinálni és mindig röhögünk rajta, mert amúgy tök idegesítő de imádom :)
Szóval sokkal több humor kell egy kapcsolatba és kommunikáció!
40N
Ez már a beteges szintű szeretethiány aminek komoly gyerekkori sérülés vagy elhanyagoltság az oka valószínűleg. Az ilyennel mindenképpen érdemes pszichológust felkeresni mert bőven túllépi az egészséges kategóriát.
Én nem lennék együtt ilyen emberrel. Persze, kell a csók meg az összebújás meg a szeretgetés, de az már nagyon beteges ha én éppen kaját csinálok vagy bármi és egyszerűen nem tudom megcsinálni, mert rajtam lóg. Szerintem ez nem egészséges kategória már, pszichológiai eset.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ti nem vagytok ez a bizonyos pár véletlenül?? 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!