Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől férfi valaki? Egy 23éves lehet férfias?
1.Attól,hogy felelősséget tud vállalni magáért és az életéért.
2. Van karrierje,egzisztenciája,teper hajt előre.
3. Céljai vannak,ambíciói
4. Nővel tud nőként bánni,tudja mi kell nekik.
5. Megfelelő stílusos öltözködés, tudjon öltözködni.
6. Sporttól és erős,sugározza a férfierőt
7. Minimum 80 kiló, nem 50-70 kiló mert az még kisfiú, jah és nem 120 kiló.
8. Hamar hoz döntéseket akár pillanatok alatt
9. Támasza a nőnek
10. Külön lakik anyucitól,tehát nem mamahoteles.
11. Minden létező problémára megoldást keres és nem nyávog mint itt GYK-n a balázskák
12. Házkörüli kisebb nagyobb munkákat zsigerből oldja meg,pl csapot szerel,villanykörtét szerel, és nem minden apró cseplő dologhoz hív szerelőt.
13. Egyszerre úriember,rosszfiú egy vadállat is tudja mikor mi kell
14. Ágyban a partnerét maximálisan kielégíti női testtel kiválóan bánik.
Mielőtt jönne 31F
Amit a 6-os ír az baromság, túl sok filmet nézett.
Én egyébként sosem éreztem azt, hogy ne lennék férfi, nem vetődik fel bennem ez a kérdés. Ez szerintem jellemből adódik és tök mindegy, hogy hány éves vagy, hol laksz, hány kiló vagy.
Amit a 6-os leírt, az egy ösztön állat, aki attól érzi magát férfinak, hogy beletudja rakni a farkát egy nőbe. Szerintem például, az rohadtul fontos, hogy egy férfit nem lehet szexualitással megvenni, mert az gyenge jellemre utal.
Nem 7-es ezt nőkkel beszéltem,igen rengeteg nőt kérdeztem meg ezekről a dolgokról és mind ezeket mondta.
Meg beszélgettem sikeres férfitársaimmal dettó ezeket mondták el.
Csak nézzük meg kikre buknak a nők,kik érnek valamit az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!