Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért akarja fogdosni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja fogdosni a párom a hájam?

Figyelt kérdés
Elég nagy túlsúllyal rendelkezem, emiatt nagyon kevés az önbizalmam, és utálom a testem. A párom viszont imádja a hájas hasam simogatni, paskolni, és markolászni a hurkáimat, amit nem igazán szeretek, de félek neki megmondani.

2019. jún. 18. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az lesz a megoldás.Kérd meg,hogy lágyabban érjen hozzád,ne paskoljon,és markolásszon,finomabban,mert az ahogyan eddig csinálta neked inkább rosszul esik,és még inkább előtéebe kerül atested,amit viszont Te nem látsz vonzónak.
2019. jún. 18. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Neki tetszel, ahogy ahogy vagy. Ne legyen önbizalomhiányod! De ha kényelmetlenül érzed magad miatta mondd el neki.
2019. jún. 18. 19:42
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Az utóbbi időben ritkábban csinálja, szerintem sejti, hogy zavar, de félek megmondani, hogy egyáltalán nem szeretném ezt. Próbál rávezetni arra, hogy ne szégyenkezzek a testem miatt, szerinte gyönyörű vagyok, ami részben jól esik, másrészt nehezemre esik ezt elhinni.
2019. jún. 18. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
96%
Elhiszem,de ha csak simogatna,és kompromisszumot kötnétek,akkor lehet az nem lenne annyira zavaró,mint gyömöszkölés,paskolás.Ha nem mered megmondani,akkor vagy mindig ez lesz,vagy az önbizalomhiányod miatt eltávolodik,és keres mást.Szóval hajrá, és szóra fel.(1)
2019. jún. 18. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Elöttem szólokkal egyetértek
2020. nov. 3. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!