Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez esetben jogos párom igénye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez esetben jogos párom igénye?

Figyelt kérdés
Lassan két éve élünk együtt párommal,én egyre inkább nem bírom az együtt alvást vele.Sajnos horkolgat amire felébredek mert elég felületesen alszom.Sosem tudtam zajban aludni.A másik hogy ő szeretne odabújni hozzám, de nekem ez is ugyanezért rossz hogy felébreszt vele.Ezenkívül általában éjfélig tévézik,én már tíz óra után szeretnék aludni de a tv zajában nem megy.Többszöri felébredés után olyan ideges leszek hogy átmegyek a másik helységbe aludni.Erre viszont párom kifejezi nem tetszését,mivel ő velem szeretne aludni hogy hozzám bújhasson.Egyre többet veszekszünk ezen,kíváncsi lennék véleményetekre kinek kellene alkalmazkodni.Nekem vagy páromnak.Illetve akinek van hasonló problémája az hogyan oldotta meg.
2019. jún. 17. 19:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Azt, hogy tilos lenne ilyen kis szar lakásokat építeni és ilyen minőségű falakból, olyan kellene ahol az ágyúszó is távoli puffanás a másikban.

De amúgymeg tirpákság.

2019. jún. 17. 19:54
 12/21 anonim ***** válasza:

Talán nem betegség nálad, de az alvás tanulható, javítható.

32/f

2019. jún. 17. 19:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan az a kérdés, hogy jogosan igényli-e a párod, hogy az ő kedvéért életed hátralévő részében legyél kialvatlan, fáradt és frusztrált? Hát gondold még át ezt egy kicsit.

Nekem apám horkol rettenetesen. Szegény persze nem tehet róla, de tényleg borzasztó. Anno három csukott ajtón keresztül is hallottam a ház másik végéből. Anyám mióta az eszemet tudom külön szobában alszik, mert elviselhetetlen. Egy barátnőm mesélte, hogy ő csak úgy tud elaludni a férje mellett, hogy szól a fülében a zene. Az elnyomja a horkolást. Mondta, hogy próbálkozott füldugóval, de az se nagyon segített.

2019. jún. 17. 19:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

El kell neki magyarazni szép nyugodtan, hogy megoldást kell találni.. A kialvatlanságot hosszú távon senki sem bírja.

Szoval, neked füldugó és alvást elősegítő gyogytea vagy gyógyszer, esetleg szemellenző. Ő meg nem tévézik, miután te aludni próbálsz.

Osszebujas helyett kézfogás.

Ha ez nem megy, külön alvás a béke kedvéért.

2019. jún. 17. 19:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Az is baj ha elkezdünk nézni egy filmet és én sokkal hamarabb álmos leszek és aludnék.Erre párom azt mondja azért sem kapcsolja ki mert megbeszéltünk hogy nézzük.De én a többszöri felébredésre a tévé hangja miatt már ideges leszek sajnos.
2019. jún. 17. 20:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

TV a nappaliba, azt nézheti este, amíg el nem álmosodik. Te meg lefekhetsz aludni 10kor, és még a horkolását sem hallod. (Horkolók ellen mindig az a legjobb stratégia, ha te alszol el előbb.)

Problem solved.

2019. jún. 17. 20:10
 17/21 A kérdező kommentje:
Ez sem megoldható mert párom ágyból szeret tévézni.Nincs is nappalink a bérházban.
2019. jún. 17. 20:47
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

Kompromisszumok nélkül nem fog menni.

Nem érdekelnek a továbbiakban a kifogásaid.

2019. jún. 17. 21:56
 19/21 anonim ***** válasza:

Én párom is hajnalig fent van, én 11-kor legkésőbb elájulok. Eleinte nekem se ment, de hozzáazoktam a fényhez és a mértékletes zajhoz is.

Amit még te tudsz tenni, hogy vannak alvási technikák, amik mélyebb alvást tudnak elősegíteni, nézz körbe a neten. (amúgy a párodnak kéne jobban moderálnia magát!)

2019. jún. 17. 22:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nem jogos. Gyakorlatilag arról van szó, hogy ő szeret sokáig TV-t nézni, ezért sokáig nézi. Szeret hozzád bújva aludni, ezért hozzád bújik. Te nem tudsz aludni TV mellett és felébredsz, ha ölelget. Az ő igényei fontosak, a tieid meg le vannak sz@rva. Mert mégis mit képzelsz, hogy éjszaka aludnál? Felháborító.

Ha nem alszol, akkor egy idő után ki fogsz készülni. Ha ezt képtelen megérteni, akkor nagy baj van a pasi fejében. Az én férjem is összebújva szeretett aludni, de mivel engem ezzel a halálba lehet kergetni, ezért nem csinálja. Én sem tudok úgy aludni, ha valaki odabújik és melegít. Abban egyeztünk meg, hogy alvás előtt odabújik és én simogatom a fejét, vagy a hátát és így hamarabb elalszik. Utána mindenki a saját térfelén alszik. Ezt a kompromisszumot elfogadhatónak találjuk mindketten. Több, mint 10 éve működik. A TV nézés nehezebb ügy. Ha már nagyon fáradt vagyok, akkor nagyon szépen szoktam kérni, hogy kapcsolja ki, mert nem tudok töle aludni. Van, hogy kétszer is kell szólni, de ki szokta kapcsolni. A horkolásra felébredsz? Mert én is úgy szoktam, hogy hamarabb elalszom, így nem zavar a horkolás. Ha mégis valamiért felkelek, akkor ha nagy a hangzavar, akkor megmozdítom a fejét és ha más szögben van, akkor alább hagy a horkolás.

2019. jún. 17. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!