Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez esetben jogos párom igénye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez esetben jogos párom igénye?

Figyelt kérdés
Lassan két éve élünk együtt párommal,én egyre inkább nem bírom az együtt alvást vele.Sajnos horkolgat amire felébredek mert elég felületesen alszom.Sosem tudtam zajban aludni.A másik hogy ő szeretne odabújni hozzám, de nekem ez is ugyanezért rossz hogy felébreszt vele.Ezenkívül általában éjfélig tévézik,én már tíz óra után szeretnék aludni de a tv zajában nem megy.Többszöri felébredés után olyan ideges leszek hogy átmegyek a másik helységbe aludni.Erre viszont párom kifejezi nem tetszését,mivel ő velem szeretne aludni hogy hozzám bújhasson.Egyre többet veszekszünk ezen,kíváncsi lennék véleményetekre kinek kellene alkalmazkodni.Nekem vagy páromnak.Illetve akinek van hasonló problémája az hogyan oldotta meg.
2019. jún. 17. 19:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%

Oh, sorstársam, keblemre.

Ismerős dolog, bár régen volt, de nekem se megy túl jól a "másokkal egyhelyiségben alvás". Még ha nem kell korán kelni, akkor jó, de ha igen, akkor lehet jobb nekem egyedül aludni.

2019. jún. 17. 19:31
 2/21 anonim ***** válasza:
46%
Horkoláson lehet tudnak segíteni, ha elmegy orvoshoz.
2019. jún. 17. 19:34
 3/21 anonim ***** válasza:
80%

Ki kellene vizsgáltatni magatokat, mivel a horkolás sem teljesen normális és az sem, hogy felületesen alszol.

32/f

2019. jún. 17. 19:38
 4/21 anonim ***** válasza:
28%

Ilyen után olvasva ébredek rá mindig és mindig,hogy ezerszer jobb egyedül élni.

Én nem az a típus vagyok akit az nyugtat meg hogy ott forgolódik,meg horkol mellettem valaki,és átölelhetem.Meg a nagy facomat.

Az a normális,ha nyugodtan,csendben aludhatok.Anno egy kapcsolatomban csináltam ezt a másik helységbe átvonulásosdit,elhidegülés lett a vége(som más dolog közt). N

2019. jún. 17. 19:44
 5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm de már volt páromnak horkolás ellenes műtéte is. Mégis horkol,úgy látszik nem segít semmi.Én pedig már gyerek koromban sem tudtam zajban aludni,nem hiszem hogy beteg lennék.De kérdésem az lett volna kinek kellene esetünkben alkalmazkodni a másikhoz.
2019. jún. 17. 19:47
 6/21 anonim ***** válasza:
82%

Nem jogos, mindenkinek jár a pihentető alvás. Hosszútávon nagyon ki fogsz készülni, ha nem tudsz jól aludni. Aki ezt nem látja be az vagy önző vagy fogyatékos vagy mindkettő.

Egyébként meglepődnél, hogy mennyi pár alszik külön szobában a horkolás miatt. Ez komoly probléma. Lehet műtéttel és különböző eszközökkel próbálkozni, de van akin tényleg semmi nem segít.

2019. jún. 17. 19:47
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon zavart a kapcsolataiban az egyuttalvas. Rémes, hogy egyes pasik mennyire tudnak horkolni... Én mindig menekültem tőlük, mert nem bírtam rendes pihenés nélkül. Szakutaskor sokszor az volt az egyik első gondolatom, hogy végre nyugodtan tudok pihenni.
2019. jún. 17. 19:49
 8/21 anonim ***** válasza:

Igazából egyre inkább az az érzésem, hogy a világnak meg kellene fontolnia a "külön szobában alvás" régi hagyományát, persze 1-1 franciaággyal, és ha akarnak aludhatnak együtt, de lehessen külön is, ha a más a műszak vagy horkolás van vagy betegség.

2019. jún. 17. 19:52
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm,látom nem jogos párom orrolása ha horkolás miatt külön szeretnék aludni.És a másikról mi a véleményetek hogy a tévét hallgatja későig,engem az a zaj is zavar.
2019. jún. 17. 19:53
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem jogos. Vagy alkalmazkodjon hozzád, ha együtt akartok aludni, vagy ne aludjatok együtt. Az alvás az egyik legalapvetőbb szükséglete az embernek.

Volt egy exem, aki együtt akart aludni, de mindig letolt az ágyról éjszaka. Ezért én ragaszkodtam a különalváshoz vagy nagyobb ágyakhoz stb. Ez persze nem tetszett neki, de a világért sem akart figyelmesebb lenni.

Akkor még az is volt, hogy én olvasni akartam este, ő meg aludni, a lámpa viszont zavarta. Érthető módon a logikus megoldást választottam és átmentem egy másik szobába olvasni. De ezt nem bírta elviselni, azért is felkelt és zaklatott, hogy aludjak vele.

Ha valaki ennyire nem hagy élni, azt ott kell hagyni, én is azt tettem.

2019. jún. 17. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!