Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kapcsolatban élők! Ti szoktato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élők! Ti szoktatok egymás előtt sztellenteni és böfögni?

Figyelt kérdés

Teljesen komolyan kérdezem, nem áll szándékomban trollkodni.

Érdekel, hogy ti elengeditek magatokat a párotok előtt, és kiengeditek azt, aminek ki kell jönnie, vagy igyekeztek visszafojtani, arrébb menni.

Én férfiként is mindig igyekszem odafigyelni, hogy mások társaságában ne szellentsek, legyen szó családról, vagy közeli barátokról vagy a páromról. A böfögést pedig, akkor is igyekszem elfojtani, ha teljesen egyedül vagyok.

2019. jún. 17. 18:29
1 2
 11/17 Lazy Lover ***** válasza:
100%
persze jobb kint mint bent :D
2019. jún. 17. 19:20
 12/17 anonim ***** válasza:
38%
Szarni is természetes, mégsem a másik előtt tesszük.
2019. jún. 17. 19:32
 13/17 anonim ***** válasza:
9%

Barátnőmmel bélgáz fétisünk van. Rendszerint szagoljuk egymásét és habolyam volt az ebéd akkor figyelünk az illatokra. Legjobb kádban víz alatt vagy aktus közben. Ha szereted a párod akkor mindenestül szereted.

A sörtől böfögő barátnőm pedig teljesen begerjeszt pláne ha megmondom hogy kőbányait vagy sopronit nyomott vissza

17 F

2019. jún. 17. 19:47
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Igen, 6 éve vagyunk együtt, másfél éve együtt is lakunk.

A négy fal között azért szabadabban mozgunk, mint azon kívül.

2019. jún. 17. 20:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán fingunk egymás elött.Persze nem a másik orra alá.
2019. jún. 17. 22:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kellett idő mire ez kialakult, de igen.

Eleinte véletlenül kicsúszott 1-1 mindkét oldalról (emlékszem nekem az első félálomban volt és felriadtam, borzasztóan szégyelltem magam) aztán megbeszéltük hogy nincs ezzel semmi gond, egyikünk sem bánja.

Nekem az a problémám, hogy ha sokáig fojtogatom, borzasztóan begörcsöl a hasam. Alkalom meg nincs mindig arra, hogy kiszaladjak mosdóba.

Szerintem az még lehangolóbb ha hirtelen felpattanunk és kirohanunk a szobából.

2019. jún. 17. 22:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mindketten nevetségesnek tartanànk ezért wcre rohangàlni, mint a mérgezett egér, főleg ha pl mexikói chillis babot csinàlok:)

Vagyunk olyan kapcsolatban, hogy ne feszengjünk egymàs előtt ilyeneken. Létezik légfrissítő ( én magam szoktam csinàlni), meg szellőztetés is.Ennyi.

2019. jún. 20. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!