Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A baratnomnek az agyára ment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnomnek az agyára ment a tisztasag mania?

Figyelt kérdés
Par hónapja elkapott egy fertőzést, azota borzalmas amit művel. Naponta 1000x kezet mos, porszivozas, mosogatas, kutya etetés, meg ugy minden után. Lefekvés előtt kezet mos, és szo szerint semmihez nem nyul hozza utána!!!! Pl lefekvés elott tegnap este volt egy 1000ft-os az ágyunkon, és betette a táskájába mielőtt megvetette az ágyat, es emiatt kiment szappannal kezet mosni megegyszer(mert megfogta a penzt) . Multkor szex elott kezet mostam, es amikor bementem a szobaba megint elkuldott kezet mosni mert hogy kezmosas utan hozza ertem a kilincshez, es azt akarja minden alkalommal hogy kezmosas utan ugy menjek be az agyba hogy semmihez se erek hozzá!!! Szex elott o is kezet most, es tenyleg semmihez nem nyúl hozzá szex utánig, nehogy piszkos legyen a keze. Az autómat állandóan torolgeti fertőtlenítő kendővel...

2019. jún. 12. 10:43
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A telefonjainkat is kezfertotlenitovel torolgetni allandoan****
2019. jún. 12. 10:45
 2/14 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem jól teszi.
2019. jún. 12. 10:48
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Ez már eléggé mániákus. Pszichológus segítene, de csak ha ő is hajlandó elmenni...
2019. jún. 12. 10:51
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Pszichológus, ennek a jelenségnek konkrét kórképe és neve van.

30n

2019. jún. 12. 10:55
 5/14 A kérdező kommentje:
Ja ami még meglepett az az, higy a multkor az iroasztalon szamolta a penzt, es azutan egy fel tubus fertotlenitovel lemosta az asztalt...
2019. jún. 12. 11:03
 6/14 anonim ***** válasza:
97%

Az a gond Kérdező, hogy a sok fertőtlenítéstől még könnyebben fog lebetegedni a párod. Orvoshoz vidd, mert ez komoly baj!

30n

2019. jún. 12. 11:06
 7/14 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
96%

Én is tisztaságmániás vagyok, viszont nem futkorászok percenként kezet mosni. Nem szeretem magam körül a rendetlenséget és a dzsuvát, ha holnap ganézom ki a lakást, akkor holnap fogom és nem ma, tehát ebben a tudatban még nagyon jót fogok aludni az éjszaka.

A szex előtti zuhanyt abszolút preferálom, főleg akkor, ha aznap még nem tisztálkodtunk, de minimum egy alapos mancscsutakolás nem árt, mert hát végül is olyan kényes helyekre nyúlkálunk, ahová nem feltétlenül kell bejusson egy villamoskapaszkodóról összeszedett kórság.

A barátnőd viszont kicsit túlzásokba esik. Ezzel a mindent sterillé pucolós maniájával maximum annyit ér el, hogy idő után minden nyavalyát el fog kapni, mert a szervezete nem lesz ellenálló még a legkisebb fertőzések ellen sem. Eléggé kapcsolatmérgező.

2019. jún. 12. 11:06
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Lehet kenyszerbeteg, mondjuk ők tisztában vannak vele, hog hülyeséget csinálnak, szóval inkább csak elmebeteg, legyél férfi, határozott, mond meg hogy viselkedjen normálisan (ha nem tud, menjen pszichológushoz), vagy kereshet mást.
2019. jún. 12. 11:44
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg OCD-s, pszichológus tudna rajta segíteni, de csak ha hajlandó együttműködni.
2019. jún. 12. 12:00
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Pénz után kezet mosni pl. szerintem teljesen normális.
2019. jún. 12. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!