Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat egy mindent halogató párral?
3 éve élünk együtt, lassan megvesszük az első közös lakásunk. De mindent nekem kell intéznem. Nem azért mert nem akarja, hanem azért mert minden olyan marhára ráér. Már ezerszer beszélgettünk róla, velem tervezi az életét, ő akar olyan lakást ahova jöhet a baba, de a kisujját se mozdítja semmiért.
Az elejétől fogva tudja, hogy házasodni szeretnék, az esküvő időpontját is tudjuk nagyjából, de ezzel kapcsolatban sem lép semerre... Mindent rám hagy.
Ő 25 éves férfi, én 26 éves nő vagyok.
Elsősorban olyanokkal szeretnék beszélgetni, akik ilyen kapcsolatban élnek/éltek.
Abban mi volt off, hogy leírtam, hogy a tempótok nem egyforma (az élet legtöbb területén) és emiatt mindig is problémák lesznek?
Kiegészítve a "minden a nézőpont kérdése" kerettel?
Bár de. Tudom. Nem az volt ami hallani szerettél volna.
Az, hogy nem a kérdésemre válaszoltál.
A kérdés azokhoz szólt, akik vagy ilyen habitusúak és kapcsolatban élnek vagy egy ilyen habitusú párral éltek. De ezt már az előző válasznál is leírtam.
Egy egyszerű példa, hátha ez segít.
-Láttatok már hupkék narancsot?
-Nem szabad narancsot enni, mert hormonokkal kezelik.
Látod, itt se a kérdésre érkezett a válasz.
Ha még mindig nem érted, hogy mi az Off, akkor feladom, legyen igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!