Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat egy mindent halogató párral?
3 éve élünk együtt, lassan megvesszük az első közös lakásunk. De mindent nekem kell intéznem. Nem azért mert nem akarja, hanem azért mert minden olyan marhára ráér. Már ezerszer beszélgettünk róla, velem tervezi az életét, ő akar olyan lakást ahova jöhet a baba, de a kisujját se mozdítja semmiért.
Az elejétől fogva tudja, hogy házasodni szeretnék, az esküvő időpontját is tudjuk nagyjából, de ezzel kapcsolatban sem lép semerre... Mindent rám hagy.
Ő 25 éves férfi, én 26 éves nő vagyok.
Elsősorban olyanokkal szeretnék beszélgetni, akik ilyen kapcsolatban élnek/éltek.
Az ő szemszögből te vagy a gyors, minden a nézőpont kérdése.
Amúgy az az érzésem nem vagytok egymáshoz illőek, egész egyszerűen más a "tempótok" szó szerint. Ez nem is baj, mert jó hatással is lehet egymásra két ilyen ember (a nyugodtabb lehűti a tempósabbat, a tempósabb előremozdítja a kényelmesebbet stb.), de itt nem ez jött le. Te lassúnak, halogatónak tartod - az ő véleményét nem ismerjük, de benne van, hogy ő téged pedig hamarinak, kapkodónak. Az igazság persze megintcsak nézőpont kérdése - le is leszek pontozva mindkét oldal által, mert egyikkel sem azonosulok vagy állok szembe igazán.
Azelőtt elgondolkodnék a közös jövőn, hogy meglenne a baba és a ház.
Nem illetek össze, ennyi.
Nekem a nővérem szenved egy ilyen kapcsolatban, csak ott már gyerek is van!
Szerelemházasság, lila köd, égi manna, fogadalom, ígéret - pofára esés és pofára esés.
Egy nagyon tehetséges, de totál impotens káder a sógorom, hihetetlen kreativitással.
Nagyon jó apa, imádja a gyereket.
És ennyi.
A világon semmire nem hajlandó: be megy dolgozni, hazamegy és felváltva vakarja a fülét, a farkát és a seggét.
Sem tanulni, sem fejlődni, sem vállalkozni, sem kimozdulni nem akar - csak a rohadt tankjáték, de ez éjjel nappal. Már dugni sem dug: szigorúan munkaidő, haza, evés, bor, és tankháború.
A nővéremnek már szeretője is van, de az sem érdekli - csak a tankok. Nem tud elválni tőle, mert a gyerek Istenként néz rá és ő is imádja.
És telik az idő minden értelmes tevékenység nélkül.
Én kivágnám mint a macskát üríteni, de akkor jön a gyerek-szeretet duma - és megáll minden.
Kíváncsi vagyok én is az értelmes válaszokra!
Köszönöm azoknak akik a kérdésemre válaszoltak!
A párterápiára kifejezetten jó ötlet!
"le is leszek pontozva mindkét oldal által, mert egyikkel sem azonosulok vagy állok szembe igazán."
És mennyire igazam lett :D Annyira kiszámítható az úgynevezett "átlagemberek" viselkedése.
Igen kiszámítható az 'átlag emberek' gondolkozása.
Offoltál, a válaszod nem volt hasznos, csak kinyilatkoztatál valami butaságot.
Majd, ha az lesz a kérdésem, hogy a gyakori felhasználók szerint összeillünk-e, akkor felpontozlak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!