Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt tudnátok élni olyan pasival aki szinte mindenben az ellentétetek?
Figyelt kérdés
2019. máj. 29. 06:15
11/16 A kérdező kommentje:
9 es sajnos neked van igazad ez a társfüggőség miatt van és az is igaz hogy nem szeretek egyedül lenni.
2019. máj. 29. 13:06
12/16 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, kérdező? Később ezt baromira meg fogod bánni. Ebbe meg nehogy vállaljatok gyereket...
13/16 anonim válasza:
Kérdező, ha tudod magadról, hogy van egy ekkora jellemhibád (mert a társfüggőség annak minősül), akkor miért szenvedsz ahelyett, hogy ezt kezelnéd?? Miért nem kezdesz ezzel valamit? Nem hiszem el, hogy jobb egy életen át szar kapcsolatból szar kapcsolatba ugrálni, mint fejleszteni magad, akármennyire fájdalmas és nehéz folyamat eleinte.
14/16 A kérdező kommentje:
13 as ha tudnád már hányszor de hányszor gondolkoztam azon,hogy ezt a társfüggőséget kezeltetnem kéne de nem tudom,hogy kezdjem. Már nagyon régóta szenvedek ettől. Egyik kapcsolatomból se tudtam kilépni pont emiatt. Általában mindig engem dobtak mert én képtelen voltam rá. Inkább szenvedtem egy olyan kapcsolatban ahol nem voltam igazán boldog. Én tudom nagyon jól,hogy a mostani párom sem az igazi ő sem való hozzám mert vannak neki olyan szokásai amiket én soha az életeben nem fogok elfogadni az egyik ilyen az a hülye cigi.
2019. máj. 29. 14:49
15/16 anonim válasza:
Mondjuk, kérhetnél segítséget. Így csak tovább maradsz a posványban.
16/16 anonim válasza:
Amíg csak gondolsz rá, de nem csinálsz semmit, addig örökre ez lesz a bajod, a sima rágondolástól még sose változott semmi. Keress könyveket a témában, pár perc Google, hogy rákeress, keress fel egy pszichológust, keress pszichodrámával foglalkozó önismereti csoportot, vagy akár ugorj fejet az ismeretlenbe és kényszerítsd magad az egyedüllétre, de valamit lépj, ha nem akarsz életed végéig ettől szenvedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!