Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod diétázna, és vacsorára csak salátát enne vagy zöldséget csirkével, akkor vállalnád a kedvéért h nem eszel össze-vissza, kibírod és vacsira te is csak ilyesmit eszel?
Pl nem rendelsz pizzát minden héten, meg sültkrumplit zsíros kajákkal meg nem eszel édességet tonnaszámra, legalábbis ő előtte nem :)
Nem fogom azt hazudni hogy a saláta finomabb mint a pizza. Viszont ha van egy kitalált étrended, a hűtőben csak ahhoz van alapanyag, azt azért alap esetben nem nehéz betartani. de hosszú távon baromi nehéz betartani ha folyton azt esznek előtted ami finomabb :D
Igen mert nem hiába vannak ott izmok...
Nyilván egy full duci férfi sem éget el több energiát pusztán a LÉTEZÉSÉVEL...mint egy full izmos pasi és de lattam mar duci nőket csak szénsavas cukros üdítőket inni!
"Mellesleg a legtöbb hormonális betegséget a legtöbb gyógyszerrel lehet korrigálni"
Jah. Főleg hormonnal. Ami sok esetben újabb betegségeket szül, pl mellrák.
Én szoktam diétázni mostanság és a párom azt eszik amit akar.
Úgy főzök, hogy mind a kettőnknek jó legyen.
Pl ha csirkepörköltet szeretne, akkor neki megcsinálom a pörit míg magamnak a sovány mellet. Vagy ha lasanga van, a tepsi felében rendesen van, a másikban cukkini van a tészta helyett.
De ha este 9kor neki eszébe jut, hogy most leül 4000 kalóriát bevinni akkor nem megyek ki vele a konyhába. De amúgy nem ő diétázik hanem én.
De amúgy annyi diétás cucc van ami ugyanolyan finom mint a rendes csak picit másabb. Pl pizza karfiol alappal. Nyilván nem ugyanolyan de nem rosszabb csak másabb. Sültkrumpli a sütőben sütve. Cukor helyett édesítő. Milliárdos üzlet most az életmódváltás, nemjelent gondot alternatívákat kreálni az internetvilágában.
Én sokszor el sem mondom a páromnak mit evett, csak utólag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!