Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod diétázna, és vacsorára csak salátát enne vagy zöldséget csirkével, akkor vállalnád a kedvéért h nem eszel össze-vissza, kibírod és vacsira te is csak ilyesmit eszel?
Pl nem rendelsz pizzát minden héten, meg sültkrumplit zsíros kajákkal meg nem eszel édességet tonnaszámra, legalábbis ő előtte nem :)
Nem fogom azt hazudni hogy a saláta finomabb mint a pizza. Viszont ha van egy kitalált étrended, a hűtőben csak ahhoz van alapanyag, azt azért alap esetben nem nehéz betartani. de hosszú távon baromi nehéz betartani ha folyton azt esznek előtted ami finomabb :D
A csak salátás dolgot nem, mert egyszerűen nem bírom a zöldségek ízét magában. Főtt krumpli, rizs vagy csirkemell legyen hozzá.
Amúgy imádnám, ha ilyen barátnőm lenne. A csirkemell a kedvenc kajám és nem szeretem a pizzát... :D
Természetesen nem! Egy két alkalommal oke ki próbálnám amit ő eszik de ő elégedetlen az alakjával pl nekem is a barátnőm neha felszed kilokat néha meg le add belőle... (jobban bejön mikor felszedi mert a combjaira melleire meg a valagára megy szoval jah...) már kezdem unni hogy diétázik szoval rá szólok majd hogy ezt most fejezd be mert apunak fogni való kell nem csontváz (persze nem drasztikusan hízik-fogy)
Ja és nem kéri hogy dietazzak vele én is! Elvégre ő akar fogyni nem én!
De üzenem ha tényleg fogyni akar akkor nem kell leállni a csirke husival és csak salátázni hanem a sok szénsavas és cukros üdítőket kell abba hagyni! Mert ezek akár +10kg-ot rád raknak! A legjobb fogyó eszkoz a mentes ásványvíz! Egy kicsit kell edzeni rá és egy honap alatt 8-10 kg is le fogy az ember
Ez saját tapasztalat!
Kosz meg vagyok igy is! És te hallottál arról hogy a szénsav fel puffasztja a beleket valamint a sok cukor leülepedik a szervezetben és átalakul zsirré? Mert lényegtelen hogy most a nő és férfi mas mennyiségű hormonok ternelodnek benne
a rengeteg cukor és a szénsav ugyan ugy hat mindkét nemre a saláta diéta nem ér semmit ha mellette meg iszol egy nap 2 liter kólát vagy más agyon cukrozott üdítőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!