Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kinek mennyit pihen otthon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mennyit pihen otthon a párja?

Figyelt kérdés

Az én párom fél 8ra jár dolgozni általában 16:00ig. Nem nehéz munkát végez. Egy nyomdában szitázik papir tasakokat, pólókat. Hétvégéje szabad.

Problémám az lenne, hogy amikor hazajön mindig alszik, fáradt, lusta. Semmiben nem segít. A szemét kifolyhatna a kukából de nem vinné le a szemetet. Foci, tv, sör, telefon.

Kommunikáció és szex alig van köztünk. Ha próbálnám megbeszélni vele mindig kidumálja magát h fáradt.

De ha a haverok hívják focizni arra mindig van ereje.

Most is hogy megebédelt es kialudta magát, kiült a telefonjával a tv elé próbáltam rávezetni hogy a tegnapi chipses zakcsót es pudingos tálkát amitt ott hagyott dobja már ki, de kikelt magából h ō fáradt hagyjam békén.

Nem akarok egy életen át a csicskája lenni.

Nem birom elnézni h szanaszét van minden így mindig elpakolok utána.

Muktkor az ajtó előtt volt egy szatyor leesve. 1 hétig kerülgettük. Egyáltalán nem zavarta, éb meg direkt nem vetten fel.

Szerintetek ez igy normális? Nem tudom már mit gondoljak, mindig azt mindja hajcsár vagyok.

2019. ápr. 21. 16:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Pihenés alatt miért azt érted, hogy totális haszontalanságban létezik ez a szerencsétlen?

Vegyél inkább egy szobanövényt, az többet ér, mint ez a férfi, mert arra legalább jó ránézni.

2019. ápr. 21. 18:28
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Szitanyomás nem nehéz munka neked? Nincs sok fogalmad erről a szakmáról.. Ettől függetlenül igénytelen egy fickó,te meg jó hülye vagy hogy csicskulsz,pont illetek egymáshoz.
2019. ápr. 21. 18:54
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

"Nem akar takarítani és a szekrénybe dugja a szemetet XDDDDD.

" :D Nekem ilyet tesóm csinált, meg az egyik lakótársam, aki lány volt, kivágta az erkélyre a megrohadt tepsi ételt, míg nem voltunk ott, aztán ráesett a hó is, ahogy sepregettem a havat az erkélyről akkor bukkant elő a tepsi.

2019. ápr. 21. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Ilyen pasit nem tartanék.
2019. ápr. 21. 21:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Normális ember ki tudja szűrni odaköltözés előtt mennyire igényes vagy igénytelen a férfi.
2019. ápr. 21. 21:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Én előbb érek haza, szóval ha pl főzni kell vacsit, akkor megcsinálom. Ha hazaér, akkor sem leül és döglik, ha van valami feladat megcsinálja. Ha nincs, akkor együtt pihenünk, vagy megyünk programokra. Ő előbb elpakol mint én, pedig ő a férfi :) és mindig ő mosogat, mert azt utálom.
2019. ápr. 25. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!