Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek a nő dolga hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nő dolga hogy takarítson otthon?

Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 02:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%
Most muszáj megint itt a nemek harcát szítani? Nem volt még elég??
2019. jan. 26. 02:15
 2/31 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Amennyiben normális önmagát ellátni tudó felnőtt embernek érzed magad akkor pontosan ugyanúgy a te dolgod is és ez nemtől független.
2019. jan. 26. 02:15
 3/31 A kérdező kommentje:
Bocsi kedves utolsó. De lány vagyok. Elsőnek meg...csak egy szimpla kerdes volt, mivel senkit nem szidalmaztam alatta. :)
2019. jan. 26. 02:19
 4/31 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen mindegy, hogy mi vagy, mint írtam. Amennyiben felnőtt önmagát ellátni tudó embernek érzed magad pontosan ugyan annyira a te dolgod is, mintha egy férfi lennél. Normális embereknél így működik.
2019. jan. 26. 02:23
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Jó,akkor:a takarítás azon személyek közös feladata,akik egy háztartásban élnek,és akiknél ennek sem fizikai,sem szellemi akadálya nincsen.
2019. jan. 26. 02:24
 6/31 A kérdező kommentje:
Felreertesz utolsó előtti. Én azért kérdezem, mert a párom szerint az én dolgom. :D
2019. jan. 26. 02:28
 7/31 anonim ***** válasza:
86%

Nem a te dolgod. Rugd ki az ilyen elnOmo szemetlada pasit. Ma mar nem mondhatnak ilyet.

N

2019. jan. 26. 02:31
 8/31 anonim ***** válasza:
97%
A kettőtök dolga.
2019. jan. 26. 02:35
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem vagy háztartásbeli,akkor a barátod rosszul gondolja. Keress egy életképes férfit.
2019. jan. 26. 02:36
 10/31 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem annak a dolga a munka aki ért hozzá és/vagy meglátja. Ha arra megyek a konyhába, hogy áll a mosatlan, akkor nem fogok ott toppogatva várakozni, míg megjön a másik, hogy nosza számoljuk meg, dobjuk ketté és mosogassunk. Nem baxogatom, hogy x ideje ő nem csinált meg valamit, hanem ami cseszi széjjel a szépérzékemet, a fengsuit, zavar vagy mit tudom én, arról teszek, hogy ne zavarjon ennyi. Aztán akkor bármit csinálsz, úgy fog alakulni, hogy valamit az egyikőtök mindig megcsinál. Nem értem ezen mit kell dedózni, aki meg dedózik együtt élni.

32/f

2019. jan. 26. 02:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!