Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek a nő dolga hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nő dolga hogy takarítson otthon?

Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 02:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Mindkét nemé.
2019. jan. 26. 08:29
 22/31 anonim ***** válasza:
9%
Ideális családmodell esetén igen, mert ott csak a férfi dolgozik, így a nő végezheti otthon a házimunkát. Sajnos ez a legtöbb családban nem megvalósítható, így egyéni megállapodás kérdése.
2019. jan. 26. 08:35
 23/31 anonim ***** válasza:
63%
Miért ideális ? Nálunk így van mert a nő ruhell dolgozni és cseppet se ideális mert unatkozik. Jobb lenne ha dolgozna.
2019. jan. 26. 08:39
 24/31 anonim ***** válasza:
70%
Akinek több ideje van rá, vagy közös megegyezés alapján.
2019. jan. 26. 09:20
 25/31 anonim ***** válasza:
Már maga a kérdés is értelmezhetetlen, ha nincs nő akkor ül a koszban?
2019. jan. 26. 10:36
 26/31 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os.... én js dolgozom 12 órákat.....nem pedig otthon ülök hogy sört meg ilyesmiket cipeljeo egész napos fizikai munka után. Másfél órás hazautazással....
2019. jan. 26. 11:20
 27/31 anonim ***** válasza:
Nalunk tobbnyire a baratom takarit, mert en leszarom mert faradt vagyok meg minden bajom van, aztan neha bekattanok es kitakaritom egyedul az egesz lakast sokkal szebben, mint o barmikor, olyankor par napig rendmanias vagyok, aztan ujra beleszarok es megint o takarit csak egy darabig.
2019. jan. 26. 12:35
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem a nő dolga. Aki jobban ráér, vagy több kedve van nekiállni, az csinálja. Nálunk én pl. még nem porszívóztam, az MINDIG a férjem dolga. Én letörlöm a port. Felmosni, aztán fürdőszobát takarítani is úgy szoktunk, hogy felváltva, amelyikünk ráér éppen.
2019. jan. 26. 13:14
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem. Közös megegyezésen múlik, hogy hogyan osztják be a házimunkát, de ideális esetben mindkét fél hasonló mértékben vesz részt benne.
2019. jan. 27. 12:39
 30/31 anonim ***** válasza:
Kérdező csak nem Jabilos vagy?
2019. jan. 27. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!