Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szoktál csinálni amikor a párod nincs otthon?
Figyelt kérdés
Én például énekelve táncolok a kedvenc zenéimre, ezt a párom előtt nem szoktam. :D2019. febr. 15. 10:53
2/11 anonim válasza:
Alszok, olvasok, élvezem hogy egyedül lehetek.
3/11 anonim válasza:
Szőrtelenítek,pedikűrözök,vagy tornázok.De szoktam takarítani is meg főzni is...attól függ.
4/11 anonim válasza:
Mosok, mosogatok, kaját készítek, mikorra haza ér, farmozok, kutyázok, macskázok, gyakorizok, stb.
5/11 anonim válasza:
Xbox, filmet nézek, játszom a macskával, festek, olvasok, és
azt is, amit te csinálsz. :)
6/11 anonim válasza:
Házimunkát és ilyesmit leszámítva én főzőcskézek, kísérletezek valami új recepttel és közben káoszt csinálok a konyhában (ez nekem nem házimunka, hanem hobbi); megnézek 1-2 részt valamelyik olyan sorozatból, amit csak én nézek és ő nem; könyvet olvasok; ha épp csinálok valami szakmai képzést, akkor tanulok; zenét hallgatok, játszok a PS-en stb. Nagyon jól elvagyok egyedül, igénylem is. Ha hosszabb időre utazik el (3-4 hétre, nem túl gyakran, de előfordul) akkor általában beindul a lakberendező dilim is és alakítgatok a lakásban is, pl. veszek új lámpabúrákat, huzatokat vagy épp kicsit átrendezem valamelyik szobát :D
7/11 anonim válasza:
Mivel én pici babával vagyok itthon, így vele foglalkozom. Ha alszik a pici, akkor takarítok :(úgy szeretek, ha nincs "útban" senki), főzök, olvasok, gyakori kérdések oldalon vagyok,ágyneműt cserélek, hűtőgépet takarítok, vagy a spájzot szortírozom, ablakpárkányt pucolok, port törlök a szekrény tetején, ruháimat is ki szoktam válogatni, lassan előjönnek a tavaszi ruhák, (babának is a kinőtt ruháit kiszedegetem a fiókból) azokat átöblítem apránként, epilálok intim helyen ( azt nem szeretem ha nézik közben)
8/11 anonim válasza:
Csinàlom a hàzimunka ràm eső részét híreket hallgatva, olvasok, neten sorozatokat nézek, főzök, jàtszom a laptopomon, a hobbijaimmal foglalkozom, tornàzgatok...ilyenek. Bàr most egy ideje nem mozgok sokat mert izomhúzódàsom lett és rohadtul fàj, szóval jelenleg gyógyszeren eléldegélek. Meg igyekszem apróbb dolgokat megcsinàlni ahogy tudom.
9/11 anonim válasza:
Beszívok/berugok valamelyik szeretőmmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!