Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok csinalni otthon egyedul egy szakitas utan?
Hobbid van? Akkor csináld azt. Nincs? Akkor szerezz be.
Amit együtt lehet csinálni, külön is lehet. Filmezni lehet egyedül, főzni lehet, valami új tudást beszerezni lehet. De sok minden van, amit otthon lehet egyedül is végezni, (pl ha házimunkát elvégzed szülők tuti örülnék) stb stb.
Maradj tovább edzeni, vagy menj többször edzeni.
Egyrészt eltereli a gondolatokat, másrészt olyan hormonokat termel, amely segít a pozitívabb gondolkodásban. Ismerkedési lehetőségnek sem lehet rossz, bár én nem ismerkedem edzőteremben, tapasztalatom nincs róla.
Néha bemehetsz egy plázába, ott leülsz a Libriben, és beleolvasol pár könyvbe.
Én nem ülnék otthon.
https://www.youtube.com/watch?v=qvuyYj5ROmk
könnyű mondani, de ne szomorkodj, csinálj valamit,amiben kedved leled. én mondjuk szeretek rajzolgatni céltalanul néha, jól szokott esni :D szoktam olvasni(neten is vannak érdekes dolgok, cikkek, könyvek, minden), ha olyan kedvem van kipróbálok egy receptet... bármit, ami jó kedvre derít. ha akarsz énekelj hangosan és táncolj :D (én szakítás után ezt tettem, mondjuk én szakítottam, de nagyon jó érzés :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!