Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ezt el lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt el lehet nézni vagy túlzás? Csak szerintem kéne a férfinek többet tűrnie?

Figyelt kérdés
Együtt élek a párommal, sokat vitázunk. Vita alkalmával előfordul, hogy indulatosan szól és hasonló dolgok, hogy : húzzak haza, stb. Az az igazság, hogy sokszor velem is el szalad a ló. Szeretjük egymást, de nagyon erős karakterek vagyunk mindketten. És az az igazság, hogyha én mondok hasonlót, akkor én is bánom, de úgy érzem neki férfiként tisztelet tudóbbnak kellene lennie. Tudom nem leszek népszerű ezzel a kérdéssel 😀
2019. ápr. 9. 17:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretjük egymást, de nagyon erős karakterek vagyunk mindketten."

Na ez a világ legnagyobb hazugsága, amit magatoknak is hazudtok. Nem erős karakterek vagytok, csak egyáltalán nem tudtok kommunikálni egymással. Az, hogy két erős karakter van a kapcsolatban semmit nem befolyásol ha tudnak kommunikálni. Ahol sok vita van, ott egyik félnek sem megy ez. Egy ilyen kapcsolat pedig soha nem fog működni, tehát vagy hatalmas fejlődésen mentek keresztül, vagy pár éven belül kuka lesz a kapcsolat.

2019. ápr. 9. 19:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Aki elveszíti a fejét és összevissza vagdalkozik hülyeségekkel meg ordibál, az minden, csak nem erős karakter. Hülye, akaratos gyerekként viselkedtek mindketten.

Mindkét félnek kulturáltan kellene a másikhoz állni.

2019. ápr. 9. 19:58
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem pont fordítva. A férfiaknak elemi igényük a tisztelet, a nőknek a szeretet. Neked kéne tisztelettudóbban beszélned vele, neki meg szeretetteljesebben feléd fordulnia.
2019. ápr. 10. 06:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#13. Vagy esetleg mindkettejüknek tisztelni ÉS szeretni kéne a másikat, mert kapcsolatban vannak? Vagy szamodra egy egyenlő kapcsolat elképzelhetetlen?
2019. ápr. 10. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Férfi és nő különbözik, tök hülyeség egyenlőként kezelni őket. És nem írtam, hogy nincs szükség mindkettőre, csak a férfinak elsősorban erre, a nőnek elsősorban amarra van szüksége.
2019. ápr. 10. 13:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nőként nem gondolom, hogy egy pasinak egy centivel is többet kellene tűrnie, csak mert férfi. A tisztelet ugyanúgy meg kell legyen egymàs felé. Ha nincs, akkor az a kapcsolat rovàsàra fog menni.
2019. ápr. 10. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!