Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt el lehet nézni vagy túlzás? Csak szerintem kéne a férfinek többet tűrnie?
Figyelt kérdés
Együtt élek a párommal, sokat vitázunk. Vita alkalmával előfordul, hogy indulatosan szól és hasonló dolgok, hogy : húzzak haza, stb. Az az igazság, hogy sokszor velem is el szalad a ló. Szeretjük egymást, de nagyon erős karakterek vagyunk mindketten. És az az igazság, hogyha én mondok hasonlót, akkor én is bánom, de úgy érzem neki férfiként tisztelet tudóbbnak kellene lennie. Tudom nem leszek népszerű ezzel a kérdéssel 😀2019. ápr. 9. 17:22
1/16 anonim válasza:
Egy párkapcsolatban nemtől függetlenűl illő megadni a tiszteletett.
2/16 A kérdező kommentje:
Természetesen. De ha vitára kerül a sor én nőként úgy érzem a férfinak néha kissé toleránsabbnak kellene lennie.
2019. ápr. 9. 17:26
3/16 anonim válasza:
Jól érzed, de nőként mondom, hogy mindkettőtöknek tisztelnetek kell a másikat. Meg kell beszélni, hogy neked az a hangsúly és szöveg nem jó, amit ő mond és ha ezen változtat, akkor ő is kérhet tőled valamit, stb. Ha a kapcsolat jó, akkor érdemes kompromisszumokat kötni.
4/16 anonim válasza:
Szerintem ugyanannyira kellene toleránsnak lenni, de persze ezt adott egyén válogatja.
5/16 A kérdező kommentje:
Alapjáraton nagyon jó, úgy érzem ha ez a probléma nem lenne, akkor én tényleg megtaláltam azt az embert, akivel érdemes egy életre tervezni. De ez számomra nagy gond.
2019. ápr. 9. 17:34
6/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk szóban akármilyen indulatos is, tudom, hogy sosem bántana fizikailag, tehát félni nem félek tőle, csak nem esik jól
2019. ápr. 9. 17:38
7/16 anonim válasza:
Én nőként úgy gondolom, hogy nem kellene egy férfinak többet tűrnie egy kapcsolatban csak azért, mert férfi és nem is kellene emiatt tisztelettudóbbnak lennie. Szerintem sürgősen fejezd be ezt a kettős mércét, mert elég undorító.
8/16 anonim válasza:
Szerintem igazad van bizonyos szempontból. Női szemmel a lelkileg erős pasi nagyon vonzó, mert szeretjük az érzelmi biztonságot. Így vagyunk összerakva. Ha a párod nem venné fel a stressz szülte beszólásokat, hanem elütné valami poénnal és támaszt nyújtana neked, tuti jobban felnéznél rá. Ők az erősebbik nem. Viszont lehet, hogy ő meg némi nőies gyengédséget várna tőled. Több szeretetet. Ha pedig szalad veled a ló, azért ne süllyedj mélyre.
9/16 anonim válasza:
Nem értem honnan vetted hogy a férfinek többet kellene tűrni es toleransabbnak kellene lennie. Ha te szidod az anyját mert valami nem tetszik akkor vágjon hozzá jó pofát és ha fordított esetben történik ugyanez akkor pépesre kellene verni érte?
N
10/16 anonim válasza:
Már miért is kéne a férfinak többet tűrnie? Ha nem vagytok képesek normális hangnemben beszélni a másikkal, szakítsatok. Óvodás mentalitás ez a "nekem lehet, mert én lány vagyok"-elképzelés. Tévedsz, aranyom. Nemtől függetlenül SENKINEK sincs joga tapló módon beszélni a párjával, és SENKINEK sem kötelessége eltűrni a taplóságot, csak azért, mert XY kromoszómával született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!