Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a tevékenységek, amiket egy nő elvár egy férfitól?
Tudok főzni, bár nem széles skálán, mosogatni szoktam, porszívózni, felmosni, port törölni, körtét cserélni, szemetet levinni, ruhát teregetni, mégis megkaptam az exemtől, hogy nem segítettem eleget, hogy ő sokat dolgozott.
Lehet, hogy rossz emberre pazaroltam el az odaadásom és a türelmem? Hogyan lehet ilyen skillekkel ismerkedni?
28F
Alapból közösen kell csinálni a házimunkát hisz nem csak te használod.
Nálunk nem képes az össze hajtott ruhát a helyére tenni csak leteszi a székre.. még begyűri a ruhát a szekrénybe szóvá tettem neki..
Mi általában hvgn csináljuk a takarítás hétközben csak szintentartas van 30f
"Nem segítettem eleget"
Ez a baj, hogy rosszul állsz hozzá. Nem "segíteni" kell, amikor megkér, meg szívességként felfogni, hanem kérés nélkül megcsinálni a felét.
Az jó kiindulópont hogy ezekre képes vagy.
Az "elvárás" az, hogy ha mindketten dolgozunk, akkor ennek időben nézve (!) a felét átvállald rendszeresen és proaktívan.
Tehát a fele-fele az nem az hogy én főzök, te meg villanykörtét cserélsz, mert az egyik heti 3-7x egy óra, a másik pedig félévente két perc. Viszont ha heti háromszor te főzöl, háromszor én, vagy főzök én hatszor te meg mind a hat után elmosogatsz, vagy enyém a konyha, de te takarítasz, akkor jók vagyunk.
Nem fáj nekem se a munka, csak az, ha minden rám marad, vagy ha megcsinálod ugyan, de nekem kell minden este fél órát nyaggatni hogy ugyan csinálj már valami hasznosat.
De a leírtakból te korrektnek tűnsz.
Viszont ismerkedni ezekkel annyira nem érdemes, ezek alapvető life skill-ek, nem különlegességek. Azzal se fogsz becsajozni hogy egyedül megkötöd a nyakkendőd. Kb 14 éves korban ez megszűnik teljesítmény lenni.
Nem is értem nekem a párom elég konzervatív így a nő csinál mindent otthon tehát nem végez házi melót. Kettő gyerekünk van akik picik. Ő a családfentartó! Csak a szemetest viszi ki, és vásárolni jár nekem a boltba,gyógyszertárba . Nincs panaszom nekem jó így! Minden nőnek más elvárásai vannak tehát ez egyén válogatja!
Szerintem kevés az a férfi aki ennyi mindenben segít otthon a párjának mint Te,és még főzni is tud valamit! Én gratulálok neked,és idővel megtalálod majd aki mindezt értékeli is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!