Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mik azok a tevékenységek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a tevékenységek, amiket egy nő elvár egy férfitól?

Figyelt kérdés

Tudok főzni, bár nem széles skálán, mosogatni szoktam, porszívózni, felmosni, port törölni, körtét cserélni, szemetet levinni, ruhát teregetni, mégis megkaptam az exemtől, hogy nem segítettem eleget, hogy ő sokat dolgozott.

Lehet, hogy rossz emberre pazaroltam el az odaadásom és a türelmem? Hogyan lehet ilyen skillekkel ismerkedni?

28F

2019. márc. 28. 23:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ha megcsinálod önállóan, akkor oké, csak nem mindenki csinálja meg, aztán tényleg a párjától várja el.
2019. márc. 29. 06:24
 12/30 anonim ***** válasza:
Jézusom. Amikor kb. másfél éve lógtam az oldalon, akkor is pár naponta feltűnt ez a Balázska téma. Egyes emberek tényleg éveken át itt szappanoperáznak zárt körben és semmi életük? :D
2019. márc. 29. 06:28
 13/30 anonim ***** válasza:
3%
A nők elvárják, hogy minden házimunkát elvégezz otthon, de néha még azzal sem elégedettek, és az van, amit írsz.
2019. márc. 29. 08:44
 14/30 anonim ***** válasza:

Én egyedül élek, nálam mindig van kaja, tisztaság és rend.

Sokkal különb a lakásom mint sok nőé.

39/F

2019. márc. 29. 09:11
 15/30 anonim ***** válasza:

Hogy intézze az ügyeket mert azt utálom :-)

Cserébe főzök meg takarítok ;-)

2019. márc. 29. 10:05
 16/30 anonim ***** válasza:
Inkább az lehetett a baja hogy este 9-10-kor kellett nekiállnia főzni. Ki az a hülye aki olyankor főz? Inkább rendelek akkor kaját. LOL
2019. márc. 29. 10:14
 17/30 anonim ***** válasza:

Mit várok el? Ez így erős kifejezés. Azt, hogyha már ugyanannyit dolgozunk, akkor itthon a háztartásba is ugyanannyit tegyünk.

Nem főzök mindennap és nem is fogok. Ha szeretne főtt kaját, ne fájjon neki néha bemenni a konyhába és összeütni valamit. A mosogatás nálunk 90%-ban a párom dolga. Ő szereti. Enyém reggel az ágy rendbe rakása, a kávé főzés, a kávé főző kitakarítása.

A takarítás is fel van osztva. Ő port töröl, porszívózik, enyém a konyha és a fürdő. Ha sütőt kell takarítani, azt néha bevállalja. Én felmosok, tükröket pucolok. Így 2-3 óra alatt végzünk. Ha egyedül csinálom, ez a duplája.

Körtét cserélni viszonylag ritkán kell, de ő szokta, mert ő a magasabb. Általában segítek neki fogni a búrát, a kezébe adni az új izzót, szóval közös feladat. A szemetet mindig az viszi le, aki előbb megy lefelé.

Mi így tökéletesen működünk együtt. Nem érzem, hogy egyikünk irányába jobban billene a mérleg és mindkettőnket kielégít ez a helyzet.

Az exednek nyilván az lehetett a baja, hogy nem volt már kedve esténként főzni. Nekem sincs, ezért nem is főzök, csak néha. (Hétvégén mindig.) Az ilyenekre azért lehet kompromisszumos megoldást találni szerintem.

2019. márc. 29. 10:28
 18/30 A kérdező kommentje:

#16: Tényleg lol. Egyrészt szeret főzni. Másrészt hazajött hamarabb, de leült gépezni, pedig elkezdhette volna korábban. Közben folyamatosan panaszkodik, hogy jajj, még főznöm is kell. Ha én főznék, akkor ő mosogatna, akkor az lenne a baja, hogy jajj, még mosogatni is kell. De mondom, szeret főzni, vett sok szakácskönyvet, tehát tényleg érdekli a téma. Aztán ez azért is baj, mert már feküdnénk le aludni, de a kaja még mindig nem hűlt ki, nem lehet elrakni. Néha melegen kell elrakni, vagy volt, hogy kint maradt reggelig, mert tényleg annyira forró. De ekkor meg az volt a baja, hogy megromlik, jajj. Vagy volt, hogy ezerszer felajánlottam, hogy akkor ne főzzünk, főzzön mindenki magának.

Nem azért kell rendelni, mert éhesek lennénk este 10-kor, hanem másnap ezt visszük munkába ebédre. Persze lehetne rendelni is, de akkor még ennyi pénze se lett volna.

Nem akartam regényt írni az életünkből, hogy történt, mi volt, mert biztos kijönne, hogy ő volt a szemét, ami lehet, hogy igaz is, csak általánosságban kérdeztem volna, hogy másnál ez hogy van.

2019. márc. 29. 11:12
 19/30 A kérdező kommentje:
#17: érdekes, mikor én főztem, meg tudtam oldani, hogy hazajöttem, és rögtön elkezdtem, vagy legalábbis 7-ig biztosan, hogy legyen idő kihűlnie. Ő meg fordítva él, hazajön és leül pihenni, majd késő este kezd dolgozni. Ezért is kellett szakítanunk, egyszerűen nem illünk össze. Ami nem lenne baj, mert hát lehet hogy sokan nem, csak nem értem, ezt miért kell kiabálással intézni. Unokatesóm bejelentette a nőjének, hogy nem szereti a főztjét, ezért ne főzzenek együtt, és annyi, megoldották. Nem lett belőle veszekedés. Nálunk ez nem működött, kb. tilos volt külön főznünk. Ez a különbség normalitás és normálatlanság között.
2019. márc. 29. 11:15
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

". Például kíváncsi lennék, hány olyan háztartás van, ahol a nő főz, a férfi mosogat utána. Nálunk így volt. "

SOk. A párom rendszeresen főz is. Mindig ledöbbenek, hogy egyes férfiak azt hiszik, hogy kegyet gyakorolnak, ha kiveszik a részüket a házimunkából.

2019. márc. 29. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!