Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mik azok a tevékenységek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a tevékenységek, amiket egy nő elvár egy férfitól?

Figyelt kérdés

Tudok főzni, bár nem széles skálán, mosogatni szoktam, porszívózni, felmosni, port törölni, körtét cserélni, szemetet levinni, ruhát teregetni, mégis megkaptam az exemtől, hogy nem segítettem eleget, hogy ő sokat dolgozott.

Lehet, hogy rossz emberre pazaroltam el az odaadásom és a türelmem? Hogyan lehet ilyen skillekkel ismerkedni?

28F

2019. márc. 28. 23:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%
Ha egyedül élsz, akkor megcsinálod ezeket magadra önállóan?
2019. márc. 28. 23:08
 2/30 A kérdező kommentje:

Nem. A szemét itt áll hetek óta, már a bogarak is rájöttek. Ruhákat nem mosom, izzadtak. Nem főzök, éhezem. Áll a por a szőnyegen.

Szerinted? :D Persze, hogy megcsinálom.

2019. márc. 28. 23:12
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Milyen időközönként csináltad ezeket?

(A körtecserét hagyjuk már, az olyan, mintha felírnám, hogy tettem be új wc papírt a tartóba.)

2019. márc. 28. 23:12
 4/30 anonim ***** válasza:

'stenbizony kezd érdekelni mi ez a Balázs-dolog.

2019. márc. 28. 23:15
 5/30 A kérdező kommentje:

#3: nem ezért szakítottunk. Csak furcsa volt mindig hallani a magyarázkodásait, hogy neki mennyi dolga van, miközben én is beszálltam. Például kíváncsi lennék, hány olyan háztartás van, ahol a nő főz, a férfi mosogat utána. Nálunk így volt. Mégis mindig végig kellett hallgatnom, hogy neki milyen rossz, hogy főznie kell. Az nem érdekelte, hogy így is este 9-10-kor kezd főzni, nekem meg vagy utána kell mosogatnom 11-kor, vagy másnap.

Amúgy nyilván általában hétvégén takarítunk főleg, főzés pedig heti 3x.

2019. márc. 28. 23:19
 6/30 A kérdező kommentje:
#4: Szia, Sanyika! Neked nem durva, hogy ennyire érdeklődsz irántam? Mi bajod, hogy velem foglalkozol? Megcsal az asszony, és itt éled ki magad?
2019. márc. 28. 23:21
 7/30 anonim ***** válasza:
69%

#4 és #7

...mi ez a szappanopera...? Miért maradok le erről mindig?!

2019. márc. 28. 23:26
 8/30 A kérdező kommentje:
Csak trollkodtam, nem tudom, ki ez az illető. :D Persze, hogy nem balassagyarmati vagyok, sőt, sose voltam ott.
2019. márc. 28. 23:32
 9/30 anonim ***** válasza:
én lennek egy nő szolgája
2019. márc. 29. 04:38
 10/30 anonim ***** válasza:
Én személy szerint annak örülnék, ha főzni tudna/szeretne és magára vállalná, a takarítást meg én megcsinálom. Mosogatást, mosást, teregetést, vasalást stb. meg felosztjuk.
2019. márc. 29. 05:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!