Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a barátom bunkóságával?
Figyelt kérdés
Egy elég nyugodt vérmérsékletű nő vagyok és aránylag alkalmazkodóbb, párom inkább egy karizmatikusabb, hangosabb típus. Három éve vagyunk együtt,eddig minden rendben volt, de mostanság egyre inkább azt érzem, hogy megfojt a basáskodásával, szőrözésével, meg úgy a nárcizmusával.... ráadásul, ha a legkisebb apróságon összeveszünk olyanokat mond nekem... ma képes volt a vezetéknevemen szólítgatni mikor összekaptunk...2019. márc. 22. 00:43
11/17 anonim válasza:
Na mi van kérdező? Hogy hogy nem válaszolsz? Mi is hisztizzunk? Nem a csavot kell bemutatni a szemének hanem magadba kéne nézni.
12/17 anonim válasza:
Te beszélsz nárcizmusról, miközben elvárod, hogy idegenek azonnal ugorjanak a nem sokkal éjfél után kiírt kérdésedre. Megérdemlitek egymást. Ha meg itt szidod, meg mindenféle jelzőkkel illeted, és állítólag ő is ezt teszi, akkor ne gyakorin rinyálj, hanem beszélj vele/ dobd ki. Mellesleg vicces, hogy ennyire drámaian adod elő, hogy a vezetékneveden szólított. Ennél azért vannak durvább dolgok az életben... Néha lépj ki a buborékból, ahol elvárod az emberektől, hogy a seggedet nyalják 0/24- ben.
13/17 anonim válasza:
Amúgy 11- esnek igaza van. Hol marad a válasz, ha már te annyira kikérted magadnak a hiányát? :D
14/17 anonim válasza:
Ne háborogjatok, a kérdező éjszaka ér rá, mi meg nappal válaszolunk Neki! :)
Egyébként ha bunkó nem csak Veled az, gondolom mással is, és engem pl. ez is zavarna. Aki hozzám tartozik az ne legyen bunkó senkivel a környezetemben /sem/,mert engem ez is zavar.
15/17 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes egyébként, ahogy érkezik egy vicc, a Gyikesek nem tudják hová tenni. Vagy csak nem jön át, így írásban... és igen egyébként nyugodt vagyok, persze nyílván mindenki úgy gondolja ahogy szeretné,különben köszönöm a válaszokat.
2019. márc. 22. 09:58
16/17 anonim válasza:
3 év az semmi! 12 évig voltam ilyen nővel!
Egyébként mielőbb lépj le ha nem akarsz több évet pazarolni egy ilyen emberrel, mert megváltozni nem fog, csak rosszabb lesz...
Én ha visszamehetnék az időben, megakadályoznám hogy az illető hölggyel összejöjjek.
17/17 anonim válasza:
Hisztis pcsa vagy. Nem csoda ha a pasidnál elszakad a cérna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!