Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a barátom bunkóságával?
Téged elég nehéz lehet nem megfojtani, nem csodálom ha állandóan benne van az ideg. Még ahhoz sem alkalmazkodsz hogy idegenek nem állnak neked ugrásra készen éjjel 3/4 1-kor.. Lehet a szakításhoz kéne alkalmazkodni az ő érdekében.
19/l
Mi változott meg? Mi az oka, hogy több a veszekedés? Van értelme veszekedni?
Ezeket gondold végig.
Egy gyakorlati technika, hogy ne vitatkozz.
Párom olyan, hogy ha fáradt, akkor morog és vitatkozik. Eleinte bedőltem a provokációnak, hisz nincs igaza. (Nem lett sós a leves, például.) Sértette az egómat.
Aztán taktikát váltottam.
-Sós lett a leves.
-Igazad van. ➡️ Ebbe nem lehet belekötni. El se indul a vita. Én tudom, hogy jól főzök, ha holnap eszik belőle, még is dicséri, mert most is csak az a baja, hogy fáradt, és semmi se jó.
Ez a varázsszó. Igazad van. Néha be lehet vetni csupán a béke kedvéért, ha önmagában a vita is céltalan lenne.
Amikor durván beszél és személyeskedik, akkor szólj rá, hogy ne sértegessen, mert te sem teszed, és kulturáltan is meg lehet vitatni. Le fog szokni róla.
00:43 kor szted ki dőlnek a válaszok?
Mit kezdj vele? Mondd el a bajod, ha változtat, boldogság, ha nem változtat, eldöntöd, hogy vele maradj-e.
Gondolom,hogy 3 évvel ezelőtt is ilyenek voltatok mindketten, mára viszont már kevésbé tolerálod azt a tulajdonságát amit esetleg korábban, a rózsaszínködös időszakban még vonzónak is láthattál.
Két dolgot tudsz kezdeni: ha látsz esélyt arra,hogy változni tud, beszélj Vele, és mondd el Neki mi az ami Neked nem tetszik.
Ha úgy érzed,hogy eleve ilyen habitusú el kell döntened,hogy Te tudsz-e türelmesebb lenni, tudod-e ezt tolerálni különböző helyzetekben, esetleg még jobban kiélesedve. Ha nem, akkor el kell gondolkodni a szakításon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!