Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit kezdjek a barátom bunkóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a barátom bunkóságával?

Figyelt kérdés
Egy elég nyugodt vérmérsékletű nő vagyok és aránylag alkalmazkodóbb, párom inkább egy karizmatikusabb, hangosabb típus. Három éve vagyunk együtt,eddig minden rendben volt, de mostanság egyre inkább azt érzem, hogy megfojt a basáskodásával, szőrözésével, meg úgy a nárcizmusával.... ráadásul, ha a legkisebb apróságon összeveszünk olyanokat mond nekem... ma képes volt a vezetéknevemen szólítgatni mikor összekaptunk...
2019. márc. 22. 00:43
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Na hát, ha ilyen tempóban jönnek a válaszok valószínűleg semmit
2019. márc. 22. 01:14
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Gondoltam írok valamit, de ezzel a #1hsz-eddel bebizonyítottad, hogy Te sem vagy különb nála. Megérdemlitek egymást
2019. márc. 22. 01:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szakitás
2019. márc. 22. 01:48
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Te, nyugodt vermersekletu??!!! Nem kaptal azonnali valaszt a kerdesedre es egybol hisztizni kezdtel. Valoszinuleg mas helyzetekben is igy reagalsz, ezert is bunko veled a parod.
2019. márc. 22. 02:59
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

Téged elég nehéz lehet nem megfojtani, nem csodálom ha állandóan benne van az ideg. Még ahhoz sem alkalmazkodsz hogy idegenek nem állnak neked ugrásra készen éjjel 3/4 1-kor.. Lehet a szakításhoz kéne alkalmazkodni az ő érdekében.

19/l

2019. márc. 22. 04:16
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi változott meg? Mi az oka, hogy több a veszekedés? Van értelme veszekedni?

Ezeket gondold végig.

Egy gyakorlati technika, hogy ne vitatkozz.

Párom olyan, hogy ha fáradt, akkor morog és vitatkozik. Eleinte bedőltem a provokációnak, hisz nincs igaza. (Nem lett sós a leves, például.) Sértette az egómat.

Aztán taktikát váltottam.

-Sós lett a leves.

-Igazad van. ➡️ Ebbe nem lehet belekötni. El se indul a vita. Én tudom, hogy jól főzök, ha holnap eszik belőle, még is dicséri, mert most is csak az a baja, hogy fáradt, és semmi se jó.

Ez a varázsszó. Igazad van. Néha be lehet vetni csupán a béke kedvéért, ha önmagában a vita is céltalan lenne.

Amikor durván beszél és személyeskedik, akkor szólj rá, hogy ne sértegessen, mert te sem teszed, és kulturáltan is meg lehet vitatni. Le fog szokni róla.

2019. márc. 22. 05:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
6-ossal egyetértek. Neked meg több türelmet ;). Nem mindenki lóg ittállandóan. Énhiszem hogy ebben a felgyorsult világban amikor ahhoz szokunk hogy minden készen az ölünkbe hullik, információ stb, te nem ezt várod, de itt húsvér emberek válaszolnak és igen... én pl alvás után... arra sem árt gondolni, hogy ez baromi káros és egészségtelen. Ne a net világa és a gyorsaság legyen egy minőség jelzője... sőt pont hogy nem az. És a problémádra a válasz sem egy pillanat alatt születik meg...
2019. márc. 22. 06:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

00:43 kor szted ki dőlnek a válaszok?

Mit kezdj vele? Mondd el a bajod, ha változtat, boldogság, ha nem változtat, eldöntöd, hogy vele maradj-e.

2019. márc. 22. 07:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom,hogy 3 évvel ezelőtt is ilyenek voltatok mindketten, mára viszont már kevésbé tolerálod azt a tulajdonságát amit esetleg korábban, a rózsaszínködös időszakban még vonzónak is láthattál.

Két dolgot tudsz kezdeni: ha látsz esélyt arra,hogy változni tud, beszélj Vele, és mondd el Neki mi az ami Neked nem tetszik.

Ha úgy érzed,hogy eleve ilyen habitusú el kell döntened,hogy Te tudsz-e türelmesebb lenni, tudod-e ezt tolerálni különböző helyzetekben, esetleg még jobban kiélesedve. Ha nem, akkor el kell gondolkodni a szakításon.

2019. márc. 22. 08:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod elviselni a stílusát, hagyd.Ha szereted, meg összecsiszolódsz vele.
2019. márc. 22. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!