Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom előzmènyében ezt találtam (lent)?
Nem tudom mire gondoljak. Szokott torrenten filmeket tölteni olyankor sokszor kijön 18+os hirdetés. Azt találtam az előményei közt hogy " egy éjszakás szex club" ráadásul elirva ugy hogy "egy éLszakás szex club"
Ez hirdetés lenne ami véletlen kijött vagy pedig a legrosszabb amire gondolhatok?:/
Lehetett akár hirdetés is, főleg, ha az oldalon is el van írva, amire véletlen kattintott rá, vagy automatikusan megnyílik bizonyos oldalak használatakor.
Amúgy ha az előzményekben csak egyszer szerepel, akkor nem valószínű, hogy böngészett azon az oldalon.
amikor a gyk-sok meg akkor is a kerdezore ugrananak, mikor a ferfi ronggya csalja a not, csak azert, mert az elozmenyeibol tudta meg :D
en is lattam mar meg veletlenul dolgokat, mondjuk mikor projekt munkara hasznaltam a gepet es lekezdtem beirni az egyetemem honlapjat es valami mas jott ki... nem kell feltetlenul kutakodni
Na és ha megnézett egy ilyen oldalt, mert kiváncsi volt rá h milyen egy ilyen jellegű club, akkor mi van? Az még nem jelenti azt, h ő oda jár vagy ott volt.
Nemrég munkatársam mesélte, h látott régen egy olyan szexjelenetet, ahol forgatás közben bement egy kutya és a szereplők elnevették magukat és mutatták h újraforgatják.
Kíváncsi voltam, rákerestem különböző címeken, hogy szexfilm forgatás kutya bemegy és hasonlókkal, de nem találtam meg.
Ha ezt vki meglátta volna, azt gondolta volna, engem a kutyás szex érdekel és perverznek gondol.
Vagy ha megnézem kíváncsiságból h legénybúcsúkra milyen szex szolgáltatások léteznek, az még nem jelenti azt, h engem az izgat és részt vennék benne. Csak vhol hallottam róla és kiváncsiságból megnézem.
Ennyi.
majd akkor aggódj, ha éjszakánként kimarad és nem akar már veled szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!