Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom előzmènyében ezt találtam (lent)?
Nem tudom mire gondoljak. Szokott torrenten filmeket tölteni olyankor sokszor kijön 18+os hirdetés. Azt találtam az előményei közt hogy " egy éjszakás szex club" ráadásul elirva ugy hogy "egy éLszakás szex club"
Ez hirdetés lenne ami véletlen kijött vagy pedig a legrosszabb amire gondolhatok?:/
Én sem véletlenül kaptam pénisz hosszabbításról emailt.....
28N
Ha a gépen nincs megfelelő védelem és torrentet használ, akkor könnyen megeshet az ilyen. Teljesen szűz windowsal leszedtem 2 játékot, utána pedig átállt a böngészőm, miután meg visszaállítottam, orrba szájba kaptam a regisztráljak world of tanksra, próbáljam ki ezt a fogyókúrát, vegyek viagrát, hosszabbítsam meg a pötsöm, most vegyek fel azonnal hitelt, mert olcsó és különben is dugjak anyukákat.....Nekem az AVG és a Malwarebytes vált be.
Mondanám, hogy véletlen, de az, hogy az elvirában keresett még rá, az nekem is gyanús lenne.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!