Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit jelenthet az ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet az ha a párom (vőlegényem) fiókjába potencia növelőt találtam?

Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt ő 35 én 27. Nem tudom kielégíteni? Vagy neki vannak zavarai? Ti használtatok már ilyenfajta szereket?

2016. jan. 24. 21:12
 1/9 Clark Kent.. ***** válasza:
9%
Ciki. Ki tudja, milyen titkai vannak még...
2016. jan. 24. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez inkább azt jelenti, hogy neked akar kedveskedni azzal hogy tovább bírja.
2016. jan. 24. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Neki vannak zavarai.
2016. jan. 24. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Többet akar dugni mint amennyit bír.
2016. jan. 24. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy beszélni kell vele, de úgy, hogy őszintén kérdezd meg tőled: neki mennyi a természetes szexmennyiség. Neked ehhez kellene igazodnod, nem pedig hajkurásznod. A korkülönbség miatt másképp működnek a hormonok, DE türelmesen meg lehet beszélni a dolgokat és empatikusab Megoldani lelkileg és testileg is.
2016. jan. 24. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
De az is lehet h a dugópajtijától kapta, hogy otthon is tudjon teljesíteni.
2016. jan. 24. 21:29
 7/9 omba ***** válasza:

Nyilván aggódik a teljesítőképessége miatt, de hogy van-e ennek alapja?

35 évesen elég furcsa volna.

2016. jan. 25. 12:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem a páromnál :) régen rendelték még eggyik ismerősének hollandiábol mert ott kiadják vény nélkül de a pali nem fizette ki. Amugy bontatlan volt télleg a doboz és egy szem se hiányzott belőle. Egy hatalmas kő esett le a szivemröl ;)
2016. jan. 26. 07:03
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem használjátok fel, még mielőtt lejárna a szavatossága!

Legalább lesz egy kis változatosság, hidd el, nem fogjátok megbánni!:)

2016. jan. 27. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!