Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárható egy nőtől, hogy főzzön, mosson, takarítson, ha mondjuk eltartják, vagy csak részmunkaidőben dolgozik?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy nagyobb részt ő vezesse a háztartást, és ne a férfi. Szerintem ez ilyen esetben evidens.2019. márc. 21. 15:42
11/21 anonim válasza:
Most nagyon le fogtok pontozni, de! Én hétfőtől péntekig 12ezek a melóban, jól keresek nagyon a párom otthon van, gyereket nevel és vezeti a háztartást. Hát ne haragudjatok, de lenne a f....nak kedve takarítani, mikor fáradtan hazatipegek pl éjjelesből. Párom otthon van, mondtam neki, hogy ne dolgozzon, de megkértem, hogy csinálja ezeket a dolgokat, mert én nem csinálnám meg, bele egyezett és nem gondolta másképp ő sem. Teljesen jól működik a dolog, gondoskodom a jólétükről. Nem értem mit kéne ezen felfújni. Vannak olyan párok, ahol a férfi 12ezik a nő 8azik és nincs éjjeles a nőnek, megbeszélték ott is hogy a nő csinál otthon amit kell. A szabadokban meg a férfi besegít. Minden megállapodás kérdése, nem értem a mai nőket, ha nekik kell valamit csinálni akkor már szolgák, hát nem.
12/21 anonim válasza:
Talán először meg kell beszélni a másikkal, hogy mit tud vállalni és mit nem.
8 órás és 8 órás meló között is van különbség.
Ahhoz mérten kell kialakítani a dolgokat, hogy mennyit bír a másik.
Ez már a 21. század... sokak bánatára...
13/21 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ilyen esetben a nő végezze a nagyobb részét a házimunkának. Ugyanakkor a végén nagyon rosszul is elsülhet. Apám vezető beosztásban volt, jól keresett, rengetegett utazott, anyám mindig kiszolgálta, amikor pedig nyugdíjas lett, nem tudott magával mit kezdeni otthon egyedül (sem a férfi, sem a női házimunkához nem ért). Nem szép, hogy ezt írom, de már lassan mindenkinek az agyára megy, mert egész nap nem csinált semmit, aztán ha egyszer letörölte a port a polcról, az egész családnak a csodájára kell járni. Aztán az öccse is nyugdíjba ment, ő elkezdett sütni-főzni, ház körül dolgozni, zöldséget-gyümölcsöt termeszteni, apám besegít, sokkal jobb (bár otthon attól még sosem főzne, hanem tőlünk várja el, hogy munka után még főzzünk is rá). Szóval, azért arra vigyázni kell, hogy a férfi se felejtse el a házimunkát, mert ha a feleség lebetegszik vagy elutazik, ne zsíros kenyéren éljen a család.
14/21 anonim válasza:
Nálam van ilyen a családban, a férfinek még a fürdővizét is meg kell engedni, ő nem teszi.
Nem szabad olyan pasit keresni, aki 12 meg többet dolgozik.
15/21 anonim válasza:
Teljesen jogos elvárás, ennek ellenére a mai nők többsége felháborodik azon, hogy neki egy férfi mellett bármit is dolgoznia kelljen.
16/21 anonim válasza:
Ha otthon van és még maszek szintjén sem dolgozik, akkor abszolúte.
17/21 anonim válasza:
Én itthonról dolgozom, ritkán 6-8 órát, de jellemzőbb az 1-2-3 de azt minden nap, hétvége nélkül. A párom 24/48-ban dolgozik, amikor reggel hazaér még alszik kb. délig, így marad egy egész napja, meg az a pár óra estig, nekem viszont ehhez képest rengeteg a szabadidőm, így én csinálok minden házimunkát, max havonta 2-3x elvisz autóval boltba, ha nehéz dolgokat kell venni.
19/21 anonim válasza:
Az dolgozik a ház körül akinek több az ideje és energiája. Párommal nem élünk még együtt de így is gyakran vagyunk egymásnál és főzünk, takarítunk. Nálunk az a nézet uralkodik, hogy hiába dolgozik mindkettőnk 8 órát pl, ha nálam több munka volt és láthatóan kimerültebb vagyok akkor ő dolgozik többet otthon és ez van fordítva is. Mindketten szeretünk rendezett othonban élni tehát az nem okoz gondot, hogy felporszívózzunk vagy elmosogassunk magunk után. És ez független a nemtől
20/21 anonim válasza:
"És ez független a nemtől"
Ez amúgy a kulcs az egészhez. Ha a kérdésben kicseréljük a nőt férfira, akkor a válaszok ugyanezek-e. Ha igen, az fair, ha nem, akkor nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!