Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elvárható ez egy szexkapcsolatnál?
Van egy férfi, akivel szexkapcsolat van közöttünk. Elvileg nagyon nehéz hete volt a munkahelyén, fölhívott este, és mondta, hogy nagyon sz_rul van, aztán másról beszélgettünk. Nem sokáig, viszont másnap mondta, hogy kicsit rosszul esett neki, hogy meg se kérdeztem mi a gond, nem érdeklődöm iránta, pedig ő mindig kérdezi hogy vagyok, milyen napom volt. Való igaz, hogy direkt nem kérdeztem rá, mi a baja, hisz csak szexkapcsolat van közöttünk, mondtam majd a barátaid megkérdezik mi bajod. Ha elkezdenénk lelkizni is egymásnak, akkor azt már párkapcsolat lenne. Nem tudtam ezt szebben mondani neki, de nagyon megsértődött és rosszul esett neki. Azóta nem is beszéltünk. Igaza lenne, tényleg én voltam a bunkó? Másnál ez hogy megy? Nem akarom ez miatt elveszíteni.
L/23
Mi a fenéért nem éltek egy olyan kapcsolatban ami elvileg az, de nem éltek együtt? Minden bajt áthidalna.
Kivéve, ha ő tényleg csak egy élő műpénisz a számodra...
Én a szomszédoktol is megkérdezem, hogy vannak, pedig nem vagyunk parkapcsolatban.
Nagyon szánalmas ez a szexkapcsolatosdi.
Lehet itt csak így működik, hogy a szexmunkás elvégezte dolgát, irány hazafele.
Sokan ilyenek. Bár ez mitől dicsőségesebb, mint a prostizás/selyemfiúzás, azt nem tudom. Csak "óccsóbb"... Áh, itthon vagyok :)
A szexkapcsolat hagyományos értelmezése szerint abszolút igazad van, hiszen ti csak dugni jártok össze. Sokan viszont keverik a szexkapcsolatot a párkapcsolattal és ebből lesz a "szexkapcsolat van köztünk, de mellette összejárunk, mozizunk, eszünk stb." - nem, az nem szexkapcsolat hanem egy nagyon laza párkapcsolat.
Másrészt ha lelkizni akartok, akkor fonjatok mindent szorosabbra és ne csak testileg kötődjetek, hanem lelkileg is. Férfiként mondom, szerintem abszolút igazad volt és a helyedben meg is kérdezném tőle, hogy ő hogyan látja a fentiek fényében a kapcsolatotokat.
Teljes mertekben az utolso Valaszoloval ertek egyet.
Keresd meg es uljenek le, beszeljetek meg, hogy kinek mit jelebt ez a „kapcsolat“.
Szexkapcsolat volt idaig hivatalosan, szoval nem tartom jogosnak, hogy megsertodott, meg akkor sem ha o amugy teged megszokott kerdezni.
Meg kell beszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!