Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg elvárható ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg elvárható ez egy szexkapcsolatnál?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel szexkapcsolat van közöttünk. Elvileg nagyon nehéz hete volt a munkahelyén, fölhívott este, és mondta, hogy nagyon sz_rul van, aztán másról beszélgettünk. Nem sokáig, viszont másnap mondta, hogy kicsit rosszul esett neki, hogy meg se kérdeztem mi a gond, nem érdeklődöm iránta, pedig ő mindig kérdezi hogy vagyok, milyen napom volt. Való igaz, hogy direkt nem kérdeztem rá, mi a baja, hisz csak szexkapcsolat van közöttünk, mondtam majd a barátaid megkérdezik mi bajod. Ha elkezdenénk lelkizni is egymásnak, akkor azt már párkapcsolat lenne. Nem tudtam ezt szebben mondani neki, de nagyon megsértődött és rosszul esett neki. Azóta nem is beszéltünk. Igaza lenne, tényleg én voltam a bunkó? Másnál ez hogy megy? Nem akarom ez miatt elveszíteni.

L/23

2019. jan. 31. 18:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%

Én a szomszédoktol is megkérdezem, hogy vannak, pedig nem vagyunk parkapcsolatban.

Nagyon szánalmas ez a szexkapcsolatosdi.

Sokan a hivatalos kapcsolatokban is kb leszarják egymást de van hol lakni meg van kötelező dugás,mitől jobb az. Nézd meg a mai párkapcsolatokat,kvázi lakhatásért ingyen szexért vannak együtt a felek és maximum egymás lábtörlői eszközei tárgyai a felek..

2019. jan. 31. 18:36
 12/19 anonim ***** válasza:
30%

"Nem akarom ez miatt elveszíteni."

lol neked ő csak egy fax te meg neki egy darab ürítőlyuk

mi lesz ha elveszted?

2 hétig nem leszel megdugva, amíg egy másik pasi nem kezd el használni téged?

jaj szegény

2019. jan. 31. 19:07
 13/19 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Már jópár ismerősöm bonyolódott szexkapcsolatba... és rendre mind bele is bukott ilyen vagy olyan formában. Pont ezért. Mert nincsenek tiszta határok. Csak beleugranak a legtöbben és nincs megbeszélve, hogy ki mennyit akar beletenni.

Tök vicces ezeket a szerencsétlenkedéseket, félreértéseket a tv-be nézni. Esetleg drukkolni, hogy butuska főhőseink jöjjenek össze már végre. De az életben meg hatalmas szívás.

Ha dugsz valakivel, és tényleg csak dugsz, akkor az elején beszéld meg vele mi fér bele és mi nem. Ha jártok tiszták a játékszabályok... de ez egy szexkapcsolat, amibe bármi beleférhet. Még a szombatonkénti thaimasszázs is, a hármasozás is, a mindenki dug akivel akar, az alkalmankénti mozi is... de ezt ugye meg kell beszélni.

Van most olyan ismerősöm, ahol a csaj főz is a hapsinak, meg mindent megbeszélnek, csak nem laknak együtt. Tök olyan mint egy párkapcsolat az egész, de mégsem mondják annak.

Szóval beszéld meg vele neked mi fér bele ebbe a kapcsolati formába, mert ha nem akkor mindketten csalódni fogtok nagyokat.

2019. jan. 31. 19:39
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom miert kell a kerdezot keresztre fesziteni. 23 eves, felnott, ha ugy latja jonak akkor ezt csinalja. Kinek milyen koze van hozza? Jonnek itt a nagy kommentek, hogy egymasba uritkeznek..es akkor mivan? Minek kell itelkezni? Rajottunk, hogy a legjobb ha megbeszeli. Valoszinuleg azt is fogja csinalni. Mar komolyan faraszto a sok szentbeszed. Ha rafazik, rafazik, a legtobb ember a sajat karan tanul..es akkor mi van?
2019. jan. 31. 19:45
 15/19 anonim ***** válasza:
33%
Pontosan utolsó és sok olyan itélkezik itt aki normális kapcsijába is csak üritő mert a kedves párja azt se kérdezi meg h hogy van kb.. :D
2019. jan. 31. 19:48
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

"Ha elkezdenénk lelkizni is egymásnak, akkor azt már párkapcsolat lenne."

Persze, mert egy párkapcsolat csak ennyiből áll, meg a dugásból...

Akivel összefekszel, válthatsz pár szót, attól nem lesz kapcsolat. Nem is járna jól egy ilyennel, aki itt tart agyilag, így nem is fog többet akarni, nyugi.

2019. jan. 31. 20:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Amíg egy dugópajtiról beszélünk- szexkapcsolatról, addig teljesen igazad van. A pali kicsit eltévesztette a hàzszàmot. Ha felvàllal mint a baràtnőjét, és te is ezt szeretnéd, na akkor jogosan hisztizne, hogy nem érdeklődsz a nyűgje irànt. Jelen esetben nem.

Nem àrtana leülni vele és àtbeszélni a dolgot, hogy tulajdonképp neki x idő utàn( amióta ez tart köztetek), részéről vàltozott e valami, ami a szàndékait illeti. Ha tovàbbra is csak szexet akar, annak megfelelően kell kezelni.

Èn hasonló helyzetben inkàbb végetvetettem a dolognak anno, mert a pasi bevallotta, hogy többet érez, kezd belém szeretni, holott nem erről volt szó, csak szexről, én viszont nem mentem volna bele vele kapcsolatba soha. Előbb utóbb megcsalt volna. Ismertem elég jól. Minden csajàval megtette. Èn se lettem volna màs. Ő olyan típus ès kész.

Tisztàzzàtok a dolgot. 33/N

2019. jan. 31. 21:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is volt ilyen az életemben, csak ott én (a nő) vártam el, hogy azért pici kommunikáció legyen, ne csak simán dug@s. Persze tisztáztuk, hogy ez csak szexről szól kettőnk között, de nekem nem ment csak úgy "simán".

Lehet neki is csak egyszerűen jól esett volna beszélgetni. Attól még nem lép szintet a "kapcsolatotok". Főleg, hogy nem is rendszeresen panaszkodik (vagy igen?)

Szrrintem is tisztázd le vele!

2019. jan. 31. 21:42
 19/19 anonim ***** válasza:
50%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Tessék ékes bizonyiték h a hagyomás kapcsolat se különb a szexnél,ugyan ugy leszárják a párjukat..

2019. febr. 1. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!