Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti helyeselnétek, ha a pártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti helyeselnétek, ha a pártok leszámolna egy biztos munkahelyről, ami helyben van, és elutazna egy másik városba dolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Párommal 6 éve vagyunk együtt van egy 1 éves kisfiunk. Itt, ahol lakunk volt egy biztos határozatlan idejű munkshelye 150 ezer fizetést kapott+én gyest, családi pótlékot. Tény, hogy kB 90-100 ezer Ft kiment a számlákra,gyereknek meg ettünk ami kellett. Kajára is jutott másik fizetési, plusz az apjával jártak hétvégenként maszekolni, kőműves munkát végeztek, az is jól fizetett.

Erre múlt héten leszámolt mondván neki nem jó, kevés a pénz, nem jut semmire, jobb lesz nekünk, ha több pénzünk lesz. Én nem akartam, hogy elmenjen mondtam neki nekünk azzal csinál jót, ha itthon van velünk minden nap. Mégis élményt ma délután az apjával föl Pestre vállalkozni. Minden pénteken haza járnak. De nekem iszonyatosan hiányzik, üres nélküle a ház, rossz egyedül aludni a hálószobában, addig a gyerekkel alszom. Mit tegyek, hogy ne legyen ennyire hiányérzetem, vagy mikorra fogom ezt megszokni? Oké, nem sok idő 5 nap de mi mindig együtt voltunk és nagyon rossz nekem. Mit tegyek vegyem rá, hogy keressen itt más munkát?

Bocsi, ha hosszúra sikeredett, de olyan szomorú vagyok ez miatt. 😞😞😞😞😞😞

2019. márc. 11. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Egyéves gyereket nem hagyunk ott egy egész hétre. Fel se fogja ismerni az apját hétvégén. Egy ekkora horderejű döntést normál esetben megbeszélnek a házasok, nem önhatalmúlag dönt úgy az egyik, hogy "a házasságunk mostantól heti két nap".

Mert ha majd intézetbe kell adni a gyereket mert nincs miből felnevelni az jobb lesz biztósan !

2019. márc. 12. 20:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként miért nem költözik Pestre az egész család? Minden nap együtt lehetnétek, Pesten neked is nagyobb lenne a választék munkából, bölcsiből, oviból. A férjednek sem kellene ingázni, építhetné nyugodtan a vállalkozását.
2019. márc. 12. 20:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#11 a 150E fizetés + 28E gyes + 12E családi pótlék úgy, hogy a kiadás havi 90-100, szerintem nem az a kategória, hogy "nincs miből felnevelni" (amúgy meg ezért kellett volna előre gondolkodni).
2019. márc. 12. 20:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Eddig úgy van,hogy koltozunk mi is apához,Albérletbe. Azt mondta nem jó így neki sem nélkülünk. Az itthoni dolgokat ugyanúgy fizetjük,házat lecsukjuk és kész. Ápolóként énis több lehetőséghez jutok,mint itt Szabolcs megyében. Egyébként először énis jó ötletnek találtam ezt a munkát,aztán elkezdtem gondolkodni,hogy nekem tuti nem lesz jó. Férjem ma videohivásban beszéltünk azt mondta látja,hogy nem vagyok túlságosan feldobva,mint általában,csütörtökön este ér haza,azt mondta mindent megbeszélünk,hogy mindenkinek jó legyen.
2019. márc. 12. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:
2# most ez vigasztalás akart lenni, ha másnak szarabb akkor kuss legyen? Nem gondolod komolyan... Az meg mi a tökömtől kapcsolatfüggősèg hogy nem akar valaki egész héten egyedül lenni? Főleg egy kisgyerekkel.. Azért ilyen dolgokban nem dönthet egyedül egyik fél sem. Számomra a távkapcsolat nem kapcsolat szóval pont teszek rá, hogy mások mit csinálnak.
2019. márc. 13. 14:57
 16/16 anonim ***** válasza:
11# ne túlozzunk.
2019. márc. 13. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!